Sådan tilbereder du udon med svinekød og grøntsager: opskrift

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilbereder du udon med svinekød og grøntsager: opskrift
Sådan tilbereder du udon med svinekød og grøntsager: opskrift
Anonim

Pan-asiatisk køkken bliver mere og mere populært i dag, og mange af jer har sikkert allerede prøvet udon – lækre ægnudler med grøntsager, som ofte sælges i æsker. Denne gang foreslår vi, at du diversificerer menuen og tilføjer noget svinekød.

Nudler med svinekød
Nudler med svinekød

Hvis du ikke kan lide svinekød, så kan det nemt erstattes med andet kød, såsom kylling, oksekød. Du kan også eksperimentere med grøntsager, ændre og supplere grøntsager afhængigt af dine præferencer.

De vigtigste grøntsager i svine- og grøntsagsudon-opskriften er løg og gulerødder, da de giver den utrolige smag og aroma til resten af ingredienserne. Resten er op til dig, dette er en alsidig fleksibel ret. Lad os stifte bekendtskab med princippet om at tilberede udon nudler med svinekød og grøntsager sammen. Opskrift - næste.

Udon nudler med svinekød og grøntsager
Udon nudler med svinekød og grøntsager

Ingredienser

Hvilke ingredienser kræver en udon-opskrift med svinekød og grøntsager? Tilmadlavning af nudler, vi har brug for:

  • 2 æg;
  • 220 g mel;
  • et knivspids s alt.

Og også:

  • 300 g svinekød;
  • 200-250 g gulerødder;
  • 200-250 g tomater;
  • 200-250 g peberfrugt;
  • 200-250 g courgette;
  • 150-200 g aubergine;
  • 100-150 g løg;
  • 2 spsk. l. sojasovs;
  • 1 spsk l. sesam;
  • vegetabilsk olie, krydderier og s alt.

Du kan ændre listen over grøntsager ved at erstatte eller tilføje dine favoritter til retten, fjerne eller tilføje flere, som vi sagde, dette er en meget fleksibel opskrift, og udonnudler passer godt til alle grøntsager og kød.

Hvordan laver man udon derhjemme?
Hvordan laver man udon derhjemme?

Nudler

Lad os starte med nudler, hovedingrediensen i retten. Selvfølgelig kan du købe det i butikken, men din egen, hjemmelavede, det er så velsmagende, duftende, du kan tilføje alt, hvad du kan lide til dens opskrift. For eksempel vil krydrede elskere elske tilstedeværelsen af peber i retten!

Så pisk æggene i en dyb skål, tilsæt s alt og pisk dem grundigt. Sigt melet, dette er en obligatorisk del af proceduren, hvis du beslutter dig for at følge den klassiske opskrift på udon med svinekød og grøntsager. Ved at sigte mel mætter du det med ilt, på grund af hvilket nudlerne bliver bløde, det bliver nemt at tilberede.

Først tilsæt 200 g mel og rør rundt, på grund af de forskellige størrelser af æg kan mel afvises meget eller lidt, du kan ikke overdrive det, så tilsæt resten gradvist, ælt dejen grundigt.

Ælt i et par minutter. Som resultatdu skal ende med en stram dej, der ikke klæber til dine hænder eller skålen. Det vil være meget svært at rulle det ud.

Kom den færdige dej i en pose og sæt den i køleskabet.

udon nudler
udon nudler

Pas på grøntsager og kød, mens de fremtidige nudler hviler i køleskabet.

Et par minutter før udon-stegningen er klar, rulles dejen ud til et langt lag, der ikke er mere end 2 mm tykt. Hvis det er lidt klistret, drys det med mel. Rul derefter dejen til en rulle og skær i lange strimler.

Du kan bruge en speciel nudelskærer, hvis den er tilgængelig.

Drys nudlerne med mel og kog dem i rigeligt vand. Da den er frisk, tilberedes den meget hurtigt, så tilbered den lige før kødet og grøntsagerne er klar.

Lækker udon derhjemme
Lækker udon derhjemme

Kød

Skyl svinekødet, fjern overskydende fedtlag. Skær i tynde små stave, meget tynde, på størrelse med store nudler. Stegepande, og helst en wok, calcine, smør med en dråbe vegetabilsk olie og læg kødet ud. Steg den på hver side, indtil den er gyldenbrun. Ingen grund til at røre konstant i kødet, det skal give saft, og så også stuve godt i det.

Ved slutningen af tilberedningen af kødet skal du s alte det og tilføje dine yndlingskrydderier. Læg kødet på en tallerken. Grøntsager vil blive stegt separat. Opskriften på svinekød udon med grøntsager kræver selve svinekødet, men du kan erstatte kødet efter eget skøn.

Lækker hjemmelavet opskrift
Lækker hjemmelavet opskrift

Grøntsager

Gulerodskræl, skær eller riv i små strimler på koreansk. For at forberede udon med svinekød og grøntsager har du brug for tynde skiver løg. Skræl den og skær den i tynde halve ringe. For skålens lysstyrke skal du tage en peber i flere farver. Fjern frøene og skær dem i små strimler. Hak tomater, aubergine og zucchini på samme måde.

Nudler med svinekød og grøntsager
Nudler med svinekød og grøntsager

Steg grøntsagerne ordentligt, så de ikke knaser, men bliver bløde. Som regel vil dette tage flere minutter. I den samme gryde, som kødet blev stegt i, lægges gulerødderne og steges. Sauter løget separat, indtil det er gennemsigtigt. Steg peberfrugt, zucchini og aubergine på skift. Kom tomaterne i gryden til sidst. Kombiner alle grøntsager sammen med kød, dæk alle ingredienser med et låg og lad det simre i 5-7 minutter.

Mens nudlerne koger, tør du sesamfrøene i en tør stegepande. Kom de færdige nudler i wokken med alle andre ingredienser, bland, anret på tallerkener og drys med sesamfrø og friske krydderurter.

lækker udon
lækker udon

Dine svineudonnudler er klar. Opskriften er måske lidt kompliceret, men selve retten er virkelig beundringsværdig.

Anbefalede: