Spar på ferien: fødselsdagsrabat på restauranter i Moskva

Indholdsfortegnelse:

Spar på ferien: fødselsdagsrabat på restauranter i Moskva
Spar på ferien: fødselsdagsrabat på restauranter i Moskva
Anonim

Fødselsdag er ikke kun en sjov ferie og en mulighed for at mødes med venner igen, men en fantastisk måde at sidde på en restaurant på billigt. De fleste virksomheder tilbyder trods alt forskellige bonusser på denne ferie.

Vi gør dig opmærksom på fem restauranter i Moskva, hvis fødselsdagsrabat virkelig er en fordel, ikke blot endnu et trick.

TAN

Den gennemsnitlige fødselsdagsrabat på restauranter i Moskva er 10 %. TAN er ingen undtagelse. Hvis du gerne vil fejre det her, kan du gøre det inden for 5 dage før og 5 dage efter din fødselsdag.

Image
Image

Navnet på virksomheden fører os tilbage til Tang-dynastiet. I Kina anses denne periode for at være den mest succesrige. Kokken på restauranten er Niu Haitong. Han mener, at det traditionelle kinesiske køkken ikke længere er nok til det forkælede Moskva, og derfor kan man her stifte bekendtskab med ikke-trivielle kinesiske retter. Disse forfatters værker kombinerer smagen af den elskedeos østlige og moderne vestlige tendenser.

Når du træder ind i restauranten, er det første, der tiltrækker din opmærksomhed, fiskeudstillingen, hvor du kan se krabber, østers og andre repræsentanter for havene og oceanerne. Dette skyldes, at de får særlig opmærksomhed i menuen.

Interiøret er skabt af det kinesiske firma Haimon. Rummet er opdelt i to sale: "Imperial" og "European". Den første genskaber atmosfæren i det gamle Kina, og den anden genskaber luksusen i det moderne vest. Du kan holde en social begivenhed i Imperial Hall og holde en skør karaoke fødselsdagsfest i den europæiske.

Restaurant "Tan"
Restaurant "Tan"

Panaehali

Denne restaurant i Moskva tilbyder også 10 % rabat på din fødselsdag og et bonusstykke kage til dessert.

"Panajeli" er en ekstremt demokratisk institution i centrum af hovedstaden, hvor forskellige epoker, kreativitet, køkken og interiørdesign er i perfekt harmoni.

Den mest passende beskrivelse af interiøret er en blank hems. Her, nær de dystre murstensvægge, praler borde og stole på buede ben, med glamourøse elementer og dyre tekstiler. Du kan falde fra hinanden på bløde sofaer med puder, og et sjældent klaver vil stå i nærheden og skabe atmosfæren i en parisisk lejlighed. Billedet vil blive suppleret med panoramavinduer, hvorfra du kan observere byens liv.

Restaurantens menu er multinational. Og enhver besøgende, der "kom i stort tal" til hovedstaden, vil finde sin yndlingsret.

Panajeli har også sin egen leverings- og cateringservice.

Restaurant"Panajeli"
Restaurant"Panajeli"

Marcellis

"Marcellis" på Mitinskaya, 53 - en italiensk familierestaurant i Moskva, en fødselsdagsrabat der er 20%. Du kan bestille en banket ikke kun samme dag, men også inden for 6 dage efter. Sørg for at fremvise et dokument, der bekræfter fødselsdatoen, og rabatten vil blive krediteret. Og hvis du sidder på 5.000 rubler, får du en fin bonus - en flaske vin.

Interiøret i restauranten er lyst og farverigt. Restaurantsalen er fyldt med alle regnbuens klare farver, og lyset fra de brede vinduer oplyser dem kun perfekt. Hovedtrækket i designet af lokalerne er levende havearbejde.

Restaurantens menu er repræsenteret af en række italienske retter. Dette er både kendte klassikere og usædvanlige eksperimenter fra kokken. Prøv spinat-tagliatelle, skaldyrslasagne eller blæksprutte-linguine. Og tjenerne hjælper dig med at vælge den rigtige type vin fra en kæmpe vinkælder.

Restauranten Marcellis har et børneværelse, hvilket vil være praktisk, hvis du ikke har nogen at efterlade børnene med på din fødselsdag.

Ferie i denne restaurant vil gøre din ferie til en uforglemmelig aften med italiensk accent.

Restaurant "Marcellis"
Restaurant "Marcellis"

Jan Primus

Tja, for dem, der kan lide at drikke skum med venner på en ferie, er det værd at besøge en af de seks restauranter i Jan Primus-kæden på 7 Autumn Boulevard.

Her får du også 20 % rabat på DR.

Der bor et stort antal mennesker i Moskva, og Jan Primus er en enorm restaurant. Lokalet er indrettet til 320 personer, så hvis du vil noterefødselsdag i stor stil - du kan booke hele hallen og invitere alle dine venner generelt! En enorm skærm og scene vil være nyttige hjælpere i denne sag. Du kan også bestille et showprogram med deltagelse af jazzbands eller bluesbands.

Restauranten er baseret på belgisk øl, hvoraf nogle varianter er ukendte selv for ølkendere. Men elskere af klassiske tyske, tjekkiske og irske arter vil også være glade for valget. Køkkenet her er også repræsenteret af belgiske retter. Det er værd at bemærke, at restauranten køber produkter fra lokale landbrugsområder og ryger fisk på egen hånd efter personlige opskrifter.

På trods af sin øl-accent er Jan Primus perfekt til både voksnes og børns fødselsdage, da den har et separat børneværelse med animatorer.

Restaurant "Jan Primus"
Restaurant "Jan Primus"

Samling af mad og chillout

Den sidste på denne liste over restauranter i Moskva med fødselsdagsrabat er chill-out "Collection food &chillout" på Kutuzovsky Prospekt. Her kan du, når du bestiller fra 5.000,- fejre din ferie med 20 % rabat.

I institutionens indre er der en antydning af de bedste klubber på Ibiza. Hallens vægge er malet med ægte mesterværker af street art. Men dette er den eneste indiskrete funktion. Ellers er designet ikke så veltalende: farverne er lyse, men behersket. Og tilstedeværelsen af elementer af bambus og friske blomster sender os virkelig til restauranterne på festøen.

Indsamling af mad & chillout
Indsamling af mad & chillout

Geografi kan studeres fra menuen Samlinger:det er varieret. Der lægges særlig vægt på bøffer og skaldyr.

Ud over fødselsdagsrabatter er der andre kampagner i en Moskva-restaurant. For eksempel rabat på øl og andre menupunkter. Så at holde ferie i denne restaurant vil ikke kun være sjovt, men også rentabelt.

Anbefalede: