Pestosauce er det italienske køkkens kendetegn

Pestosauce er det italienske køkkens kendetegn
Pestosauce er det italienske køkkens kendetegn
Anonim

Hver nation har sine egne traditioner og nation alt køkken, som helt sikkert har udviklet sig gennem århundreder. Det italienske nationale køkken har for nylig vundet en utrolig popularitet.

Hendes originale retter såsom pasta, pizza og mange andre forbløffer med deres utrolige smag og smukke udsigt. Det er også godt for sit udvalg af fantastiske saucer. En af de mest populære rundt om i verden er den klassiske italienske pestosauce. Det er kendt for sine billige tilgængelige ingredienser og dens uovertrufne smag. Den kan serveres til både børn og voksne. Den er alsidig i anvendelse. Perfekt tilføjelse til enhver ret.

Pesto sauce
Pesto sauce

Består af pesto med grøn basilikum, olivenolie og parmesanost. Pinjekerner s alt og lidt sort kværnet peber giver den lidt pikant. Takket være de friske urter af basilikum har saucen en original grønlig farve og en utrolig aroma. Der er også en anden underart af italiensk dressing. Den adskiller sig ved, at den har en rødlig farve på grund af tilsætning af soltørrede tomater.

Pest sauce oftestbruges som krydderi til pasta eller pizza. Ved madlavning bruges det meget ofte i kombination med tomat eller cremede krydderier. Derudover kan pesto sauce endda smøres på brød.

At lave mad af et italiensk mesterværk ligger inden for enhver husmors magt. Alle ingredienser males med en blender. Olivenolie, s alt og peber tilsættes til den resulterende blanding af basilikumgrønt, revet ost og nødder. Denne dressing kræver ikke yderligere tilberedning. Den kan opbevares i en lufttæt beholder i flere uger.

Pasta med pesto er utrolig populær over hele verden. Hovedårsagen til dette kan kaldes en fremragende smagskombination såvel som den nemme tilberedning af denne ret. Spaghetti, skaller, fettuccine eller anden pasta koges. Når du sir, skal du ikke dræne alt vandet. For at krydderiet skal fordeles jævnt, skal pastaen være tilstrækkelig fugtig. Blandes godt, de smages til med pestosauce.

Pasta med pesto
Pasta med pesto

Hvis du ønsker det, kan du dog altid tilføje en hvilken som helst af dine egne ingredienser, da smagen af dressingen vil være det vigtigste i retten, og andre ingredienser kun vil ændre den lidt. Således er pasta med pesto en vidunderlig ret med plads til kulinariske eksperimenter, som vil pynte enhver fest. Og den største fordel ved denne ret er, at den er perfekt til hele familien.

Pizza med pestosauce har en behagelig aroma og en uforglemmelig smag af basilikum og olivenolie. Til dens forberedelse har du brug for et almindeligt gærlag.smør dejen med sauce.

pesto sauce
pesto sauce

Den passer også godt til almindeligt tomatkrydderi eller flødebaseret dressing. Drys ost ovenpå og tilsæt resten af ingredienserne. Pizza krydret med italienske krydderier har en ekstraordinær smag og kan, som enhver lignende ret, dekoreres med friske krydderurter, hvilket vil gøre den til endnu et lyst og farverigt mesterværk på bordet. Du kan også tilføje pestosauce til en allerede tilberedt ret, hvilket vil give den en uforglemmelig aroma og pikanthed.

Sovs
Sovs

Den italienske krydderier er således ret enkel, men kendetegnet ved sin alsidighed. Den klassiske italienske sauce betragtes som kendetegnende for det kulinariske Italien sammen med pizza og pasta.

Anbefalede: