Kylling i creme fraiche i slowcooker - mørhed og smag på kort tid

Kylling i creme fraiche i slowcooker - mørhed og smag på kort tid
Kylling i creme fraiche i slowcooker - mørhed og smag på kort tid
Anonim

Kylling i creme fraiche i en langsom komfur bliver så velsmagende, at mange husmødre har denne ret på deres nytårsmenu. Det har mange fordele. De fleste af ingredienserne i retten er overkommelige og nemme at tilberede. Fjerkræ kan uden problemer serveres i enhver form. Desuden, selv når den opvarmes, ændres smagen ikke. Kylling i creme fraiche hører til kategorien diætretter. Selv børn kan spise det. En fjerkræmad giver dig mulighed for at få nok uden problemer, men samtidig ikke at indtage en masse fedt. Dette er vigtigt, især i et festligt bord. De enkleste produkter, såsom kylling, creme fraiche, hvidløg, er perfekt kombineret med hinanden og kan give en række forskellige aromaer og smage. Hver husmor kan fuldt ud bruge sin fantasi og lave sin egen ret ved hjælp af en langsom komfur.

Kylling i creme fraiche i en slow cooker
Kylling i creme fraiche i en slow cooker

Hvis kylling, cremefraiche er inkluderet i opskriften, så kan du bruge forskellige tilberedningsmetoder. Fuglen kan koges hel, men hakket, den bliver mere saftig, blød og mør. Nogle værtinderde stopper bare ved en bestemt del, det kan være skinneben, lår, bryster. Valget bør være baseret på personlige præferencer. Kylling kan tilberedes i enhver form, og hvis du følger nogle enkle regler, bliver retten fantastisk. Kødet skal være ungt, det er tilrådeligt at vælge en kylling op til et år gammel og ret velnæret. Før madlavning skal det vaskes grundigt. Suppe kylling til denne ret bør ikke bruges. Dette skyldes kødets overdrevne stivhed, selv ved hjælp af cremefraiche er det umuligt at opnå en virkelig mild smag.

kylling creme fraiche hvidløg
kylling creme fraiche hvidløg

Kylling i creme fraiche i en slowcooker vil være en rigtig borddekoration. Nogle eksperter foreslår, at multicookeren snart vil være i stand til at erstatte den almindelige komfur, som engang erstattede den russiske komfur. Madlavning i den er enkel og hurtig. Til denne opskrift skal du bruge omkring 700 gram kyllingeunderlår, to små løg, en spiseskefuld creme fraiche, lidt laurbærblad, s alt, peber efter smag.

kylling creme fraiche opskrift
kylling creme fraiche opskrift

Kylling i creme fraiche i en langsom komfur tilberedes i ca. 40 minutter i "Bagning"-tilstand. Først hældes lidt olie i skålen, som varmes op. Dette tager cirka 8 minutter. Løg skal skæres i halve ringe. Kyllingen hakkes i stykker, som s altes og pebres. Kødet lægges i en langsom komfur og steges i femten minutter på den ene side. Så skal kyllingen forsigtigt vendes og dækkes med løg. Ved at lukke låget venter vi på slutningen af programsignalet. Tilsæt derefter creme fraiche og laurbærblad. Alleprodukterne blandes derefter grundigt og koges i henhold til programmet Mælkegrød indtil signalet.

Kylling i creme fraiche i en slow cooker på grund af brugen af dette mejeriprodukt vil have en positiv effekt på tarmmikrofloraen, hjælpe med at normalisere fordøjelsen. Det skal dog forstås, at der kun kan bruges ægte creme fraiche, til hvis fremstilling der bruges surdej.

Anbefalede: