Lækker hytteostgryde med blåbær: opskrift

Indholdsfortegnelse:

Lækker hytteostgryde med blåbær: opskrift
Lækker hytteostgryde med blåbær: opskrift
Anonim

Blåbær Cottage Cheese Casserole er en lækker og sund ret. Det kan lide ikke kun af voksne, men også af børn, og er også velegnet til et diætbord. Vi viser dig, hvordan du laver en saftig og luftig gryderet. Den foreslåede opskrift er meget enkel, selv en nybegynder værtinde vil klare opgaven.

blåbær cheesecake opskrift
blåbær cheesecake opskrift

Liste over påkrævede produkter

Curd-gryde med blåbær - en simpel ret, værtinden har brug for et minimum af ingredienser:

  • Hytteost - 400 gram. Enhver kan: fedt eller lavt fedtindhold, intetsigende eller surt.
  • Hønseæg - 4 stykker.
  • Hjemmelavet creme - 4 spsk. De giver desserten en delikat og luftig tekstur.
  • creme fraiche - 4 store skeer. Enhver er egnet: hjemmelavet eller købt i butikken, fedtindhold er ligegyldigt. Hvis det ønskes, kan creme fraiche erstattes med usødet naturlig yoghurt. Blåbærhytteostgryde vil drage fordel af dette.
  • Sukker - 4 dyngede spiseskefulde. Det er bedre at tage indenlandsk sukker fra rødbeder. Sød tandmere sukker er tilladt.
  • Semolina - 4 store skeer.
  • S alt er en god knivspids. S alt er uundværligt, da det forbedrer smagen af retten.
  • Smør - 100 gram.
  • Brødkrummer til drysning af forme.
  • Til fyldet skal du købe 200-250 gram friske eller frosne blåbær.

Trin for trin opskrift

hytteostgryde med blåbær
hytteostgryde med blåbær

Curd-gryde med blåbær tilberedes enkelt og hurtigt, det vigtigste er den trinvise udførelse af opskriften.

Først blandes semulje i en skål med creme fraiche og svulme i ca. 30-40 minutter. Vask blåbær under rindende vand, afdryp i et dørslag.

Ælt hytteosten samvittighedsfuldt med en gaffel eller kværn med en blender, indtil den er glat, så der ikke er klumper tilbage. Hæld sukker, kom æg og fløde og bland det hele grundigt igen. S alt ostemassen.

Nu er det semuljes tur. Når det svulmer nok, tilsættes det til blandingen. Den sidste akkord er blåbær. Bland bærrene forsigtigt i dejen, så de ikke knuses.

Tænd ovnen ved 180 grader.

Form med høje sider, smør godt med naturligt smør, drys med rasp og overfør ostemassen deri. Sæt formen i ovnen, indstil timeren til 40 minutter og hvil.

hytteostgryde med blåbær i ovnen
hytteostgryde med blåbær i ovnen

Tjek efter 40 minutter, hvordan hytteostgryden med blåbær føles i ovnen. Inden da burde hun være detparat. Du kan bekræfte dette med en trætandstikker. Hvis den efter dypning i dejen forbliver tør, så er retten klar. Men gryden skal ikke straks tages ud af ovnen, men det er bedre at lade den "hvile" i yderligere 10 minutter.

Et par nyttige tips

Opskrifter siger ofte, at semulje kan hældes i dejen uden iblødsætning. Dette er en stor fejl, da kornprodukterne ikke har tid til at lave mad, og produktet vil vise sig at være fladt og tæt, tungt på maven.

Opskriften på blåbærhytteostgryde kan ændres. Især skal du i stedet for fløde tilsætte ko-smør smeltet i et vandbad, erstatte blåbær med æbler, pærer, kirsebær eller jordbær og semulje med instant havregryn.

Desserten skæres i portioner, hældes med creme fraiche, marmelade eller marmelade og serveres med te, kaffe, kompot.

Curd-gryde med blåbær efter vores opskrift, du bliver mør, luftig og meget velsmagende.

Anbefalede: