Amerikansk æggesalat: opskrifter og madlavningsfunktioner
Amerikansk æggesalat: opskrifter og madlavningsfunktioner
Anonim

Æg er en populær og almindelig ingrediens i amerikansk mad. De indtages konstant både i bagning og når de blot tilsættes kogt til salater og andre retter. Hvilket ikke er overraskende, da det er et tilfredsstillende og overkommeligt produkt. Den amerikanske æggesalat-opskrift kræver kun fire ingredienser. Resultatet er en ret velsmagende ret.

æggesalat opskrift amerikansk sammensætning
æggesalat opskrift amerikansk sammensætning

Det vigtigste trick ved denne ret er, hvordan man korrekt koger æggene til den. Mange mennesker tror, at hårdkogning af dem er en kompleks og langvarig proces. Dette er dog meget nemt at gøre. Du kan endda vise noget originalitet og bage dem i ovnen. Mærkeligt nok, men den klassiske amerikanske æggesalatopskrift foreslår denne måde at behandle produktet på.

Det kan gøres sådan her. Forvarm ovnen på forhånd til 190 grader. Læg æg i en muffinform (et i hver) og bag tiltredive minutter. Tag dem ud af ovnen og sæt dem i isvand, indtil de er afkølede, eller ti minutter. Dette giver dig mulighed for at tilberede et stort antal æg på samme tid.

Hvad omfatter det?

Som allerede nævnt omfatter sammensætningen af den amerikanske ægsalatopskrift kun fire komponenter. Det er selve æggene samt mayonnaise, eddike og s alt. Derudover kan det anbefales at servere det på ristet brød. For at gøre retten mere interessant i smagen kan du tilføje en ingrediens mere: et par dråber Worcestershire sauce.

Amerikansk æggesalat
Amerikansk æggesalat

Hvordan laver man en klassisk æggesalat?

Opskriften på amerikansk æggesalat er meget enkel. Når du har kogt æggene hårdkogte, lad dem køle af. Skræl dem derefter og skær dem i tern. Kom i en skål og stil til side.

Kombiner mayonnaise, eddike og Worcestershire-sauce i en anden skål og bland godt. Vend forsigtigt de hakkede æg ind i mayonnaiseblandingen. Du kan tilføje mere mayonnaise eller krydderier for at få den konsistens og smag, du ønsker. Server på brød med salat og en tyk skive tomat.

Hvilket brød skal serveres til denne ret?

Denne ret kan serveres med ethvert brød eller endda bruges som sandwichfyld. Men ifølge anmeldelser af amerikansk æggesalat opnås den lækreste kombination, når du bruger brød med frø. Den klassiske salat er også god i pitabrød. Du skal blot rulle den sammen og servere som den er, eller skær den i små ruller.

Og hvis duHvis du vil tage denne ret til et helt nyt niveau, så rist brød. Det bliver fantastisk lækkert.

æggesalat opskrift amerikansk klassiker
æggesalat opskrift amerikansk klassiker

Hvor længe kan denne ret opbevares?

Du kan placere den kogte klassiske mayonnaiseæggesalat i en lufttæt beholder og opbevare den i køleskabet i 3 til 5 dage. Det kan blive lidt vandet efter et par dage, men det er helt sikkert, hvis du dræner overskydende væske fra og indtager denne ret.

Lad ikke æggesalat stå ved stuetemperatur i mere end to timer. Bakterier kan hurtigt formere sig i det, så vær opmærksom på, hvor længe retten er ude af køleskabet. Prøv også at undgå meget lang eksponering for den varme sol.

Hvilke andre madlavningshemmeligheder er kendte?

Der er flere forskellige opskrifter på amerikansk æggesalat, herunder med tilsætning af forskellige krydderier, urter og andre ingredienser. Det er dog bedst at blive ved den klassiske version. Brug bare en god mayonnaise (enten hjemmelavet eller en god mærkevarebutik) og krydr den med s alt og peber.

æggesalat og æggesalat sandwich
æggesalat og æggesalat sandwich

Glem ikke, at det er ret nemt at lade sig rive med og komme for meget mayonnaise på en salat og maskere smagen af ægget. Prøv derfor at beregne andelen af ingredienserne korrekt. Tilføjelse af mayonnaise, mens æggene stadig er varme, hjælper også med at tilføre retten smag. Bare sørg for at køle denne klassiske æggehvide helt ned.salat før servering.

Hvordan laver man den klassiske version uden tilføjelser?

Opskrift på amerikansk æggesalat i sin klassiske form kræver følgende ingredienser:

  • 6 hårdkogte æg, i skal, afkølet til stuetemperatur;
  • 1 l. Kunst. hvid eddike;
  • 4 l. Kunst. mayonnaise af god kvalitet;
  • et knivspids bords alt;
  • en knivspids hvid peber.

Magningsinstruktioner

Fyld en mellemstor gryde med tre til fire liter vand, og bring det i kog. Tilsæt hvid eddike. Læg forsigtigt hvert æg, et ad gangen, i gryden (med en langskaftet ske) og læg dem i bunden af det kogende vand. Dette vil hjælpe med at forhindre revner i æggene. Bring det i kog igen og lad det simre i fem minutter. Sluk for varmen, og lad æggene ligge i varmt vand i 13 minutter.

Dræn alt vandet, og ryst derefter gryden med æg for at knække skallerne. Rengør dem under rindende varmt vand og læg dem på et køkkenrulle for at tørre.

klassisk æggesalat med mayonnaise
klassisk æggesalat med mayonnaise

Hak æggene i en mellemstor skål og tilsæt mayonnaise, s alt og peber. Bland og prøv. Tilsæt mere s alt eller peber, hvis det er nødvendigt. Dæk skålen til og stil på køl til salaten er helt kold. Server med en sprød grøn salat og dit yndlingsbrød.

Hvordan laver man en sandwich med det?

Æggesalat og æggesalatsandwich er ægte amerikanske klassikere. Sådan en sandwich er fyldt med lyst, frisk, sødmefuldt ogs alte smage, der er gode til ethvert måltid. Dette er en enkel og klassisk fastfood, som mange mennesker elsker.

For at en sandwich skal være velsmagende, er det nødvendigt at give en kontrast af delikat æggesalat med hårde og sprøde ingredienser. Som sådan kan nogle hakkede grønne løg og bacon bruges.

Æg og bacon er den perfekte måde at starte din morgen på. For det første bliver morgenmaden mere tilfredsstillende, og for det andet vil bacon give sandwichen en behagelig aroma. Så du skal bruge følgende:

  • 6 store æg;
  • en tredje kop mayonnaise;
  • 1 l. h. karrypulver;
  • 2 l. h. finthakket syltet agurk;
  • 1 l. h. gul sennep;
  • 1/4 kop hakkede grønne løg;
  • havs alt og peber efter din smag;
  • bladsalat og tomater (valgfrit);
  • 3-5 stykker kogt bacon (valgfrit).
anmeldelser af amerikansk æggesalat
anmeldelser af amerikansk æggesalat

Tilberedning af en solid sandwich

Placer æggene i en mellemstor gryde, dæk med koldt vand, og bring det derefter i kog. Sluk for varmen, dæk beholderen med låg og lad den stå i 10-12 minutter. Tag det ene æg ud og tjek om det er færdigt. Hvis alt er i orden, pil alle æggene.

Skær i kvarte og kom i en mellemstor skål. Tilsæt derefter mayonnaise, karry, pickles, sennep og grønne løg. Tilsæt havs alt og peber efter din smag.

Rist brødet i brødristeren. Hvis det ønskes, læg bladgrønt og ristede baconskiver og/eller tomater på, æggesalat og server. Udover grønne løg kan du også tilsætte finthakket bladselleri til salaten. Denne komponent vil gøre din sandwich mere saftig og sprød.

Anbefalede: