Salat med smeltet ost: opskrifter
Salat med smeltet ost: opskrifter
Anonim

Der er mange gode opskrifter på osteretter, men i dag vil vi i denne artikel tale om salater med smelteost. Dette produkt kan parres med enhver ingrediens, og resultatet er altid lækkert.

"Wave", "Amber", "Friendship" - alle kender navnene på disse ostemasse. Med dem kan du tilberede ikke kun sandwich, men også hovedretter, suppe. Vi vil fokusere på salater. Lad os se på et par opskrifter.

Mimosasalat med smeltet ost

Sandsynligvis alle kender eller har helt sikkert hørt om Mimosasalat. I den klassiske udgave tilberedes den i hård ost, men den kan erstattes med smelteost. Tro mig, resultatet vil glæde dig.

salat med smeltet ost
salat med smeltet ost

Tag til madlavning:

  1. Gulerødder - 2 stykker
  2. Kartoffel - 3 stykker
  3. Forarbejdet ost - 2 stk.
  4. Løg - 1 hoved.
  5. Hønseæg - 5 stk.
  6. Mayonnaise.
  7. Grøn.
  8. Dåsefisk - 1 krukke.

Gulerødder og kartofler skal først koges og derefter hakkes på et groft rivejern. Fordel hårdkogte æg i blommer ogproteiner. Proteinet kan rives på et mellemstort rivejern, men blommerne - altid på et fint. Fisk på dåse moses bedst med en gaffel. Forbered derefter løget: skær det i ringe og skold. Smørost skal også rives groft.

mimosasalat med smeltet ost
mimosasalat med smeltet ost

Læg alle de tilberedte ingredienser på et fad i lag, som hver især er smurt med mayonnaise, i følgende rækkefølge: kartofler, løg, dåsemad, smelteost, gulerødder, proteiner, æggeblommer.

Så salaten med smeltet ost er klar. Den skal stilles på køl et par timer, og inden servering kan du pynte med krydderurter. For at forberede denne salat kan du tage enhver dåsefisk, men Mimosa-salaten med sardin og smeltet ost viser sig at være meget velsmagende. Denne kombination bruges oftest.

Sardin og smeltet ostsalat

Dette er en meget enkel og samtidig lækker ret. Det er perfekt til en afslappet familiemiddag. Der er ikke behov for dyre produkter. Og resultatet er vidunderligt. Tilbered det selv, og se selv!

Tilbered maden:

  1. Mellemstore kogte kartofler - 2 stk.
  2. Kogte æg - 3 stk.
  3. Sardiner i olie - 0,5-1 dåse.
  4. Forarbejdet ost - 1 pakke.
  5. Hvidløg - et par fed.
  6. Mayonnaise.
  7. Syltede agurker – 1-2 stykker

Kartofler og æg skal skæres i små tern. Til dem tilføjes forarbejdet ost, skåret i terninger. Sardiner skal komme ud af krukken, fjerne knoglerne, opdele i stykker (må ikke male). Væske fra dåsemadhæld det ud, vi skal stadig bruge det. Tilsæt hakket hvidløg og løg til salaten, peber og s alt. Vi fylder skålen med væske fra en krukke og mayonnaise. Bland alle ingredienserne forsigtigt og kom på en tallerken. Dekorer salaten med syltede agurker på toppen.

Salat med æbler, tomater og smeltet ost

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på endnu en salat med smeltet ost. Opskrifter med dette produkt er lige så enkle som denne salat.

smeltet ost salat opskrifter
smeltet ost salat opskrifter

Til madlavning, tag:

  1. Æbler - 2-3 stykker
  2. Tomater - 1-2 stykker
  3. Forarbejdet ost - 2 stk.
  4. Bow.
  5. S alt.
  6. Mayonnaise.

Det er hurtigt og nemt at tilberede en salat. Hak løget fint, tre ostemasse på et rivejern (fint). Dernæst skal du skære tomaterne, skrællede æbler. Kombiner alle ingredienser, s alt og bland godt.

Denne opskrift vil ikke efterlade nogen ligeglade med al dens åbenlyse enkelhed.

Nødder, svesker og smeltet ost

Men denne opskrift er generelt meget interessant. Lad os tale om, hvordan man laver en salat med smeltet ost, nødder og svesker. Enig, kombinationen er ikke helt sædvanlig.

salat med sardiner og smeltet ost
salat med sardiner og smeltet ost

Vi skal bruge 5 æg, et par fed hvidløg, 250 g svesker, 2 oste, grønne løg og mayonnaise, ½ kop valnødder.

Riv smeltet ost og bland med hakket hvidløg. Pil og riv kogte æg, bland med løg. Skyl svesker, skoldkogende vand og skæres i skiver. Hak også nødder. Vi lægger de tilberedte produkter i lag på et fad og smører alt godt med mayonnaise. I bunden af tallerkenen lægges ost med hvidløg, derefter løg og æg, og derefter svesker og nødder, og så gentag alle lagene igen. Alt, salaten med smeltet ost er klar.

Blæksprutte- og ostesalat

Salat med smeltet ost og blæksprutte vil appellere til dem, der er fans af fisk og skaldyr. For at forberede det, tag 3 æg, 350 g blæksprutte, en smelteost, krydderurter, mayonnaise, et par fed hvidløg.

mimosasalat med sardin og smeltet ost
mimosasalat med sardin og smeltet ost

Klar blæksprutte skåret i strimler. Slib osten på et rivejern, efter at have fryst den lidt ned. Hak æggene fint, tilsæt krydderurter, hvidløg og smag til med mayonnaise.

Så vores salat med smeltet ost er klar. Opskrifter på retter med dets brug er meget forskellige. Du kan tilberede salater til enhver smag.

Festsalat med kylling og ost

For at tilberede en salat med smelteost og kylling har vi brug for:

  1. Kogte æg - 4 stk.
  2. Kyllingefilet - 270 g
  3. Friske agurker - 2-3 stykker
  4. Forarbejdet ost - 2 stk.
  5. oliven.
  6. Bow.
  7. Mayonnaise.
  8. S alt.
  9. Persille.
  10. Dill.

Kyllingfilet skal koges og derefter skæres i små tern. Riv den afkølede ostemasse. Skær friske agurker meget tynde. Hak også æggene. Løg skåret og skoldet. Hak udstenede oliven. Allebland de kogte produkter godt og krydr vores salat med mayonnaise. Drys den færdige ret med krydderurter og pynt med agurker.

Salat med smeltet ost og pølse

Til madlavning skal du bruge:

  1. Kogt pølse - 60 g
  2. Forarbejdet ost - 1,5 pakker.
  3. Hønseæg - 2 stk.
  4. Baget mælk – 40 ml.
  5. S alt
  6. Sennep.
  7. Agurker på dåse.
  8. Basilikum.
  9. mimosasalat med sardin og smeltet ost
    mimosasalat med sardin og smeltet ost

Skær pølsen i tern. Kværn æggene, og først skal de deles i æggeblommer og proteiner. Smelt ostemassen i mælk, det skal du gøre ved lav varme. Du kan også tilføje lidt smør til blandingen. Agurker skåret i meget tynde strimler.

Bland alt i en skål og tilsæt sennep. Og top salaten med mælke-ostblandingen. Drys den færdige ret med æggeblommer og pynt med basilikum.

Interessante fakta

Ost begyndte at blive spist for fem tusinde år siden. Deres hjemland er Mellemøsten. Ost har vundet mange fans på grund af sin udsøgte smag. Men ikke mindre værdsat er dens kvalitet som anvendelighed. Den indeholder en enorm mængde vitamin B og A, proteiner, calcium. Et interessant faktum er, at ost bevarer alle de mest nyttige mejeriegenskaber, men samtidig har den en meget større energiværdi. På grund af det høje calciumindhold anbefales det at indtage oste dagligt for at bevare sundt hår og negle. Ost er især nyttig til morgenmad. Det giver et kraftigt boost af energii et par timer. Der er mange varianter af ost, og der er lige så mange opskrifter til at lave mad med dem. Prøv vores salater med smelteost, og du vil se dette mejeriprodukt på en ny måde.

Anbefalede: