Ostekager fra hytteostmasse med rosiner: opskrift og madlavningstip
Ostekager fra hytteostmasse med rosiner: opskrift og madlavningstip
Anonim

Hytteost er et af de mest nyttige produkter til den menneskelige krop. Den indeholder en masse protein og calcium, som er nødvendige for kroppens normale funktion og styrkelse af knogler. Især nyttig hytteost til børn. De har trods alt en aktiv vækst og udvikling af kroppen. Børn er mere glade for sød ostemasse, såvel som cheesecakes og gryderetter med tilsætning af rosiner og valmuefrø. Denne ret er perfekt til morgenmad eller en let aftensmad. Artiklen vil fortælle dig mere detaljeret, hvordan du tilbereder frodige hytteostpandekager med rosiner.

Ostemasse
Ostemasse

Lidt historie

Ostekager fra hytteostmasse med rosiner i ovnen eller på komfuret kan enhver husmor lave mad. Men få mennesker ved, at denne ret dukkede op i Rusland, takket være Peter I. Den store kejser fra sine rejser til Europabragte ikke kun kartofler og tobak, men også mange andre oversøiske produkter. Blandt dem var ost, som kun havde lidt lighed med den moderne. Den var meget blød og mere som hytteost. Snart begyndte denne art at blive kaldt det. Rødmlede, lækre hytteostpandekager (hurtige og velsmagende - disse er deres vigtigste fordele) vandt øjeblikkeligt popularitet blandt det russiske folk. Husmødre begyndte at tilberede dem ved hjælp af den samme teknologi som pandekager. Kun med tilsætning af hytteost. Opskriften er gået i arv fra generation til generation og er stadig populær i dag.

hytteostgryde med rosiner
hytteostgryde med rosiner

Hvad skal man lave mad med hytteostmasse med rosiner: ideer

Der er mange muligheder. Fra ostemassen kan du tilberede både morgenmad og aftensmad, endda en sød dessert. Brug gerne fantasien og vær ikke bange for at eksperimentere. Eksperter råder dig til at tilberede følgende retter fra ostemasse med rosiner:

  1. Kasserollen. Dette er en lækker og mør ret, mange mennesker kan lide at spise til morgenmad. Hytteost har nemlig meget protein, hvilket giver en mæthedsfornemmelse i lang tid. Rosiner er rige på kulhydrater og fylder kroppen med en ladning af livlighed og energi hele dagen. Vi er sikre på, at din familie med glæde og stor appetit vil spise en nærende hytteostgryde til morgenmad.
  2. Curd-cupcakes med rosiner. Vil du overraske dine gæster med en usædvanlig dessert? Prøv at lave lækre og luftige cupcakes. Du kan bruge tørrede abrikoser, svesker eller nødder i stedet for rosiner. Det bliver også fantastisk lækkert.
  3. Ostekager fra hytteostmasse med rosiner (opskriften vil blive præsenteret nedenfor). Sidstgang de bliver mere og mere populære, lykkedes det dem endda at omgå sådanne delikatesser som pandekager og hash browns.
nødvendige ingredienser
nødvendige ingredienser

Påkrævede ingredienser

For at tilberede lækre hytteostpandekager hurtigt og velsmagende, behøver du ikke bruge mange penge. Næsten alle ingredienser er frit tilgængelige i butikkerne, og deres pris er overkommelig. Tilberedningen af ostekager kræver heller ikke særlige kulinariske talenter. Så du skal bruge:

  1. Ostemasse - 200 g. Dette er hovedingrediensen i cheesecakes, så køb kun et frisk produkt af god kvalitet. Nogle foretrækker hjemmelavet ostemasse, men glem ikke, at den er federe end købt i butikken. Kalorieindholdet i cheesecakes er stærkt øget.
  2. Rosiner - 1/2 kop. Den skal stå natten over i en kop vand for at gøre den blødere. Du kan også hælde kogende vand over rosinerne en time før du tilbereder cheesecakes. Vigtigst af alt, glem ikke at skylle det godt.
  3. Æg - 1 stk. Du kan tage både kylling og vagtel.
  4. Sukker - 2 spsk. l. Hvis du vil gøre ostekager mere sunde og diætetiske, så brug fruktose eller opgiv sukkeret helt.
  5. Mel - 2 spsk. l. Hvedesort fungerer bedst.
OPSKRIFT
OPSKRIFT

Ostekager fra hytteostmasse med rosiner: opskrift

Når du har forberedt alle de nødvendige produkter, kan du begynde at lave mad. Vi introducerer den nemmeste opskrift på ostemasse-cheesecakes med rosiner. Det vigtigste er konsekvent at følge alle trinene:

  1. Start med at tage ostemassen og bland den grundigt. Du skal fjerne alle klumper for at fremskynde processen, du kan bruge en blender. Tilsæt herefter ægget, som også piskes godt med et piskeris, til der dannes et snehvidt skum. Bland det med ostemassen og tilsæt sukker. For at give ostekager en unik smag og guddommelig aroma, tilsæt vanillin. En pose er nok.
  2. Næste blandes igen, det er nødvendigt at få en blanding, der minder om en tyk creme i konsistensen. Tilsæt nu mel. Du behøver ikke at sigte det. Mel er nødvendigt, så hytteosten ikke er flydende, ellers fungerer det ikke at danne ostekager.
  3. Næste trin: Tag forvaskede og blødgjorte rosiner. Tilføj det til den resulterende blanding. Bland godt. Du skal have en tyk dej. Lad os gå videre til den sidste fase.
  4. Brug en ske til at forme små, runde kager. Hæld nok olie i gryden. Lad det varme op i fem minutter. Vi spreder ostekagerne, reducerer ilden. Dette er nødvendigt, så de kan stege jævnt på hver side og ikke brænder på. Steg cheesecakes til de er gyldenbrune på begge sider. Om 10 minutter er vores godbid klar. Duften af de resulterende cheesecakes kan gøre dig vanvittig!
hemmeligheder fra værtinder
hemmeligheder fra værtinder

Hemmeligheder fra erfarne kokke

De bedste tips til at lave cheesecakes med rosiner hjælper dig med at forberede denne enkle ret til "fem plus". Sådan en godbid vil ikke skamme sigsat i spidsen for festbordet. Gæster vil helt sikkert sætte pris på hytteostpandekager med rosiner og notere opskriften. Vær dog ikke doven og studer anbefalingerne:

  1. Hvis du vil have ostemassen til at være mere luftig, tilsæt en halv teskefuld bagepulver. Produktet bliver mere luftigt. Bare lad være med at overdrive, ellers vil cheesecakes få en ubehagelig eftersmag af sodavand.
  2. Ostemasse sælges ofte allerede med meget sukker. Sørg for omhyggeligt at studere sammensætningen. Du behøver muligvis ikke tilføje sukker, eller du skal ikke bruge to, men en ske. Fokuser på din smag.
  3. Et tip mere: Hvis ostemasseblandingen er for flydende, og det er svært at lave cheesecakes ud af den, så tilsæt mere mel. Ellers kan hytteostprodukter ikke laves runde og give dem en smuk form.
Lækker morgenmad
Lækker morgenmad

Fodringsmetoder

Ostekager fra hytteost med rosiner er en af de få retter, der er lige velsmagende både varme (kun fra en stegepande) og kolde. Nogle husmødre efterlader bevidst færdige cheesecakes i vindueskarmen i 15 minutter, så de kan afkøle lidt. Denne vidunderlige ostemasse kan serveres både på en stor, flad bakke og i smukke tallerkener, separat til hver. Ostekager kombineres bedst med creme fraiche eller marmelade. Du kan også dryppe dem med varm chokolade. Børn elsker at spise syrniki med kogt kondenseret mælk og et glas mælk.

Afslutningsvis

Artiklen undersøgte i detaljer opskriften på ostemasse-cheesecakes med rosiner. Dog ikkeHusk at alle brugte produkter skal være friske. Vær derfor ikke doven med at tjekke udløbsdatoen. Lidt tålmodighed, og en lækker og sund morgenmad er klar. Hæld te og kald familien til bords. God appetit!

Anbefalede: