Favorit hjemmelavede retter: Mimosasalat med saury

Favorit hjemmelavede retter: Mimosasalat med saury
Favorit hjemmelavede retter: Mimosasalat med saury
Anonim

Mimosasalat i sovjettiden konkurrerede i popularitet på festbordet med sådanne yndlingsretter som olivier, aspic, sild under en pels eller vinaigrette. Traditionen med at lægge den på bordet har ikke ændret sig selv i dag. Denne salat er god, ikke kun fordi den, med ingrediensernes billighed og tilberedningshastigheden, virkelig er meget velsmagende og nærende, men også fordi den er smuk af udseende. Den lyse gule "hat" på fadet ser imponerende ud på baggrund af andre retter. Hun laver en elegant festlig "buket".

varianter

mimosasalat med saury
mimosasalat med saury

Der er mange muligheder. En af de mest almindelige er Mimosa salat med saury. Dette er en lille havmadfisk, som er højt værdsat i fødevareindustrien på grund af sin fremragende smag. Det særlige ved denne ret er, at den inkluderer fisk. Du kan lave "Mimosa" med enhver, undtagen selvfølgelig sild. Til dette er selv stegt, kogt eller røget fisk ret velegnet. Men det var Mimosasalat med saury, som gourmeter kunne lide mere end andre.

Salat først

Vi tager en krukke saury, putter indholdet i en dyb salatvase, kunfor ikke at få for meget olie. Mos fisken med en gaffel. Fra oven laver vi et hyppigt gitter af mayonnaise af din yndlingsart. Inden dette kan fisken drysses med peber for en bedre smag. Derefter tager vi proteinerne fra 4 æg og gnider dem straks med et rivejern i den samme salatskål. Top igen mayonnaise, du kan tilføje lidt s alt. Så kommer turen til gulerødderne. To eller tre mellemstore stykker, kogt og skrællet, også tre, derefter smurt med mayonnaise. Derefter hakkes løget fint. Ikke dårligt, hvis der er en ung med grønne fjer.

mimosa med saury
mimosa med saury

Med den er vores Mimosasalat med saury både lækrere og smukkere. Så løget smuldrer, s alter en del (bare overdriv det ikke!), Smørt med den samme mayonnaise. Det er tid til kartoflerne. Nok til tre mellemstore kartofler. De koges i uniform, renses og gnides på et rivejern. Her kan du gøre dette: drys det forrige lag med én kartoffel, tilsæt lidt peber, og drys derefter med en teskefuld olie fra fisken. Så igen en kartoffel, så igen en olie. Således vil Mimosasalat med saury blive saftigere og med en rigere smag.

Den sidste touch er toppen af retten. Riv 4 æggeblommer og drys dem forsigtigt over salaten. I midten kan du sætte en blomst fra mayonnaise eller skåret fra en frisk agurk, tomat, oliven. Eller stik et par løgfjer, en persillekvist m.m. Lad det trække i en halv time, og du kan nyde, "Mimosa" med saury er klar!

Anden salat

mimosa salat opskrift med foto
mimosa salat opskrift med foto

Men denne sort betragtes som en klassiker. Tilmadlavning, du har brug for fem æg, 100 gram af enhver ost, selvfølgelig, hårdt. Selvfølgelig bruger enhver husmor sorten, hvis smag hun kender godt. Du skal også bruge smør, også 100 g. Det skal være fast, læg dig i fryseren inden brug. Naturligvis en dåse fisk på dåse i olie. Et løg eller flok grønne løg, en pakke mayonnaise.

Hvordan laver man denne mimosasalat? Opskriften med et billede er præsenteret i artiklen. Alle komponenter, som i den tidligere version, gnides på et rivejern med store opdelinger og lægges i lag i en salatskål, smurt med mayonnaise i denne rækkefølge: æggehvide, ost, halvdelen af dåse moset saury (eller anden fisk), finthakket løg, smør, anden del af dåsemad, æggeblommer. Og pynt også toppen. Du kan tilføje lidt s alt eller krydderier, peber til lagene af ingredienser.

Anbefalede: