Pizza på pande uden æg: opskrifter

Indholdsfortegnelse:

Pizza på pande uden æg: opskrifter
Pizza på pande uden æg: opskrifter
Anonim

Pizzadej i en gryde uden æg vil spare dit familiebudget betydeligt. Og dens smag bliver en af de mest eftertragtede. Det er især godt at smage sådanne hurtige hjemmebagte kager om aftenen, når man vender hjem efter en hård dags arbejde. Hvis du forbereder nogle ingredienser på forhånd, vil en sådan pizza blive tilberedt på 5 minutter. Så lad os komme i gang!

Pizza på pande uden æg

pizza på 5 minutter
pizza på 5 minutter

Denne hurtige og tilfredsstillende ret vil hjælpe, når uventede, men meget velkomne gæster pludselig ringer på din dør. Produkter til fyld og dej findes norm alt i ethvert almindeligt køkken. Kig ind i dine skraldespande og tag derfra:

  1. Fed, tyk mayonnaise - 8 spsk.
  2. Premium mel - 8 spiseskefulde uden top.
  3. Pølser - 200-300 gram.
  4. Friske tomater - 1-3 stykker.
  5. Halvdelen af en lille pære.
  6. Ost - 30-80 gram.

Sådan laver man pizza

Opskriften på ægfri pandepizza starter med at lave dejen.

Bland med en røremaskine ellerpisk komponenter til det - mayonnaise og mel. Den konsistens, vi har brug for, er noget som pandekager.

Lad os forberede fyldet. Vask dem, der har brug for det. Rens og mal efter din smag. Det er bedre at skære alt i mellemstore terninger. Hak løget så fint som muligt. Tomater kan skæres i tern eller tynde skiver. Du kan vende skiver til skiver. Riv ost af en hvilken som helst fraktion.

Bagning i en bradepande

dejen i en gryde
dejen i en gryde

Læs mere om, hvordan man steger pizza uden æg på en pande. Det antages, at den har en diameter på omkring 24 centimeter. Hvis din husstand har en mere rummelig stegepande, anbefales det at øge antallet af komponenter til dejen og dermed til fyldet.

Først smøres bunden og siderne af fadet med et tyndt lag vegetabilsk olie uden smag. Lad os nu opvarme en stegepande til en moderat temperatur, læg den resulterende cremede dej på dens bund.

Fordel fyldet på overfladen af den rå dej. Jo mere det er, jo lækrere bliver det til sidst. Dæk fyldet med et lag revet ost. Vi steger pizzaen og dækker den tæt med et låg. Tilberedningstid er 10-15 minutter. Bunden af det færdige produkt bliver rødmosset. Selve pizzaen i en gryde uden æg bliver mere plastisk efter en bestemt tid. Osten på overfladen vil smelte, som den skal.

Fjern det færdige produkt ved at flytte (uden at vende!) den resulterende pizza over på et fad. Hun bør, som et objektglas, bevæge sig ud af gryden til en flad plade med en passende diameter.

Server kogt i en grydepizza uden æg kan være, når den er kølet lidt af.

Pizza på kefir

opskrift på pizza uden æg
opskrift på pizza uden æg

Denne ægfrie pandepizzaopskrift kan også være nyttig. Ingrediensliste:

  1. kefir (fedt) - 1 kop.
  2. Mel - 1,5-2 kopper.
  3. Kartoffelstivelse - 1 tsk.
  4. En halv teskefuld bagepulver.
  5. En knivspids s alt - omkring en tredjedel af en teskefuld.
  6. En halv teskefuld sukker.
  7. Usmagsløs vegetabilsk olie.

Fyldet til denne pizza kan tages som i det foregående tilfælde. Du har muligvis en egen opskrift på pizzatopping. I så fald skal du bruge det.

Ingredienser såsom champignoner, oliven, syltede agurker viste sig perfekt i dette wienerbrød. I hjemmet (og ikke kun) versionen kan der være et fyld baseret på kartofler eller endda kål. Kun én ting er vigtig - produkterne skal være klar, det vil sige varmebehandles, da pizza på pande bages på kort tid sammenlignet med en ovn.

Bland kefir med højt fedtindhold og sodavand. Tilsæt sukker og s alt. Bland igen, tilsæt en skefuld stivelse til blandingen. Lad os blande alt igen. Tilsæt gradvist det sigtede mel i små portioner. Lad dejen hvile i 10-15 minutter.

Smør panden med olie. Hæld dejen i et lag på 4-5 millimeter. Vi lægger fyldet på overfladen. Madlavning under lukket låg. Tilberedningstid - 13-20 minutter. Ilden skal være langsom. Osten er smeltet - pizzaen er klar.

Anbefalede: