"Winnie the Pooh" (kage): opskrift, madlavningsfunktioner

Indholdsfortegnelse:

"Winnie the Pooh" (kage): opskrift, madlavningsfunktioner
"Winnie the Pooh" (kage): opskrift, madlavningsfunktioner
Anonim

Kage er en vigtig egenskab ved ethvert teselskab. Det er umuligt at forestille sig en fødselsdag uden, især for børn. Nogle gange købte lækkerier, men intet smager bedre end en hjemmelavet kage.

For at tiltrække gæsternes opmærksomhed, uanset alder, kan du tilberede en lækker lækkerbisken, såsom Peter Plys kage. Opskriften er ret svær at udføre, men resultatet er det værd.

plys kage
plys kage

Påkrævet:

  • et par skefulde honning;
  • vand: 6 spsk. (50 ml);
  • sodavand: 3 tsk;
  • sukker: 2 spsk. (200 g);
  • dræn. olie: 6 spsk. (965 g);
  • æg: 6 stykker, protein og 4 æggeblommer;
  • mel: 7 spsk. (650 g);
  • kondenseret mælk - 4 kogte og en ikke-kogt dåse;
  • margarine: 400 g;
  • bagepulver, kakao: 2 tsk hver;
  • pulveriseret sukker: 350 g;
  • gelatine: 20 g;
  • creme: 0,5 l;
  • mandler, hvid chokolade, karameller: 200 g hver;
  • mælk: ¼ kop.

Trin for trin

"Winnie the Pooh" (kage) begynder at blive lavet af dej og honning. Seks spiseskefulde honning bringes i kog, derefter to kopper sukker og seksspiseskefulde vand, sodavand, en knivspids s alt og kog indtil massen bliver rig brun med en orange farvetone. Tag derefter af varmen, tilsæt smør og afkøl.

Tilsæt derefter seks æg og syv kopper mel. Dejen dækkes og trækkes i cirka to timer.

Den resulterende dej skal deles i femten dele. Rul hvert stykke mellem ark bagepapir.

Bag kagerne i en opvarmet ovn i otte minutter, hvorefter bagepapiret fjernes og de lavede kager stables oven på hinanden.

Flødekage

Pisk 450 g smør, tilsæt 3 dåser kogt kondenseret mælk i dele og bland grundigt. Kager smøres med forberedt creme og lægges i blød i otte timer.

opskrift på opskrift på opskrift på kage på plys
opskrift på opskrift på opskrift på kage på plys

Shortbread-dej

Denne dej er nødvendig for at lave en gryde. For at forberede det skal margarine blandes med sukker, tilsæt 4 æggeblommer, mel og bagepulver uden et dias. Del dejen i 14 stykker, hver rullet ud mellem bageplader med en diameter på 17 cm. Kanterne skal skæres rundt.

Kager bages i en opvarmet ovn. De er hvide med let brune kanter.

Nu skal du lave creme til gryden. Smelt 250 g smør, tilsæt ukogt kondenseret mælk, vanilje, en skefuld honning og varm op, men lad det koge. Fjern, tilsæt gelatine, afkøl i køleskabet og pisk.

Derefter piskes 0,4 liter fløde og tilsættes til den resulterende masse. Cremen er klar, sandkager er smurt med den. Dette bør gøres forsigtigt, da de er meget skrøbelige.

Den allerede gennemblødte honningkage er skåret i form af en ottetalsfigur, hvilket skaber en silhuet af hovedet og torsoen. Rester knuses i en blender og støbes til ører, arme og ben. Maven skal ikke gøres særlig rund, da der bliver sat en gryde på den.

Glaze

Tilsæt 40 g smør til mælken og bring det i kog. Så skal du introducere pulveriseret sukker og toffee. Kog indtil de er opløst. Glasuren afkøles og dækkes med en bjørn, hvorefter den sættes i køleskabet for at hærde.

Mastic

Det næste produkt, der skal bruges til at dække Peter Plys-kagen, er mastiks. Det bruges til bjørnen. Det tilberedes som følger: kog 50 ml vand, tilsæt en knivspids s alt, 25 g olie. Efter kogning tilsættes yderligere halvtreds gram mel og kakao. Fjern, bland, tilsæt pulveriseret sukker. Næsepartiet, ører, arme og ben er dækket af mastiks. Marcipan bruges til øjenproteiner og tunge.

Pisk derefter 200 g smør, tilsæt kondenseret mælk og dæk Plys med denne creme ved hjælp af en konditorsprøjte, der imiterer pels. "Winnie the Pooh" (kage) efter tilberedning sættes i køleskabet.

Pot

Gryden skal formes. Hvid chokolade hældes med opvarmet fløde og koges, indtil der opnås en homogen masse. De dækker gryden med det og sætter det i køleskabet.

Så skal du male mandlerne, blande med flormelis og protein. Den resulterende marcipan deles i to dele, rulles ud og overføres til den færdige gryde.

"Winnie the Pooh"(kage) lægges på en bakke, en gryde flyttes mod bjørnen.

Winnie the Pooh mastikskage
Winnie the Pooh mastikskage

Det viser sig at være en lækker og smukt udseende delikatesse. Det vil ikke kun tiltrække gæsternes øjne, men vil også blive en ægte glæde for børn. Godbidden vil være moderat sød, med bløde kager efter iblødsætning. "Winnie the Pooh" - en kage, der er værdig til at pynte på ethvert feriebord.

Anbefalede: