Oliviersalat med laks: originale opskrifter til gourmeter

Indholdsfortegnelse:

Oliviersalat med laks: originale opskrifter til gourmeter
Oliviersalat med laks: originale opskrifter til gourmeter
Anonim

Olivier classic - bestemt en meget velsmagende salat. Ikke underligt, at det er blevet kendetegnende for det russiske køkken. Men selv de perfekte retter bliver kedelige. Nytår og Olivier er allerede blevet anledningen til utallige jokes og anekdoter. Og desuden, hvad med dem, der ærer fasten? Når alt kommer til alt er nytåret aftenen for den store fest for Kristi fødsel (ifølge den julianske kalender). Hvordan kan troende erstatte den sædvanlige Olivier? Det er jo meningen, at kød skal indføres i den klassiske prøve - og flere typer. Der er en vej ud for dem, der faster, og for dem, der vil opleve nye smagsfacetter i en velkendt og hverdagssalat. Vi gør det bare vegetarisk. Men vi vil ikke bare krydse kød og æg fra ingredienslisten. Når alt kommer til alt er denne salat festlig, og det skal den forblive. Derfor vil vi erstatte den beskedne laks med delikatessefisk. I denne artikel finder du adskillige opskrifter til at ændre russisk salat.

Olivier klassiker
Olivier klassiker

Olivier med laks og frisk agurk

Denne salat kan laves vegansk eller ej. I det første tilfælde skal du overstrege æggene fra ingredienslisten og fylde den færdige skål med speciel mayonnaise "Til fasten". Laks vil i begge tilfælde kræve tre hundrede eller fire hundrede gram. Tag hellerelet s altet fisk - så bliver salaten mere mør. Vi begynder at lave mad, som i den klassiske Olivier, ved at koge fem kartofler i deres uniformer og tre æg. Bemærk at gulerødder ikke introduceres i fiskesalat. Afkøl kartofler og æg, skræl og skær i tern. Hak løget fint. Skræl to friske agurker, skåret i tern. Vi lægger alt i en dyb salatskål. Til piquancy skærer vi også en stærk s altet eller syltet agurk. Tilsæt de sigtede grønne ærter. Vi skærer laksen i små stykker. Tilsæt hakket dild og fingerrevet rucola. S alt, peber, bland, smag til. Olivier med laks og frisk agurk skal krydres som følger: tilsæt hundrede gram rød kaviar til fedtfattig creme fraiche. Bland godt. Hæld denne dressing over salaten.

Olivier med laks og frisk agurk
Olivier med laks og frisk agurk

Exotic Olivier

Af "oversøiske" produkter kræves kun avocadoer - to stk. Men vær ikke bange for, at vores lakseolivier smager som mexicansk guacamole. Nej, det bliver en russisk salat med et lille internation alt præg. Vi skærer avocadoen i halvdele, fjerner frøene, skræller frugten fra huden. Skær frugtkødet i tern. I denne opskrift udelukker vi kartofler fra ingredienslisten, men tilføjer en stor gulerod, som vi koger. Kog to hårdkogte æg hver for sig. Nu er det tilbage at skære alt i tern, som en avocado. Så vi har forberedt æg, gulerødder, 170 gram s altet laks, to syltede og to friske agurker. Tilsæt nu endnu en krukke grønne ærter og tre spiseskefulde røde ærter til salatskålen.kaviar. Bland og sæt i køleskabet i en halv time. Først derefter forsøger vi at tilføje s alt, hvis det er nødvendigt. Smag til med mayonnaise, hvori vi hakker dilden fint.

Serveret rejesalat

Kog fire kartofler, gulerødder og otte vagtelæg, indtil de er kogt i "uniformer". Afkøl og skræl, skær grøntsagerne i tern. Kværn på samme måde tre hundrede gram lets altet laks, et løg og to mellemstore friske agurker. Tilsæt hundrede gram grønne ærter. Vi blander. Bland mayonnaise (ca. to spiseskefulde) med en knivspids sød paprika. Hæld lidt kvalitetsbrandy i saucen. Smag Olivier til med laks og peber efter smag. Hæld sauce og lidt citronsaft i. Pensl kanten af et brandyglas med olie. Pak salaten i en skål. Lad os sætte det i køleskabet. Vend glasset på en tallerken inden servering. Dekorer en smuk bakke med halvdele af vagtelæg, røde æg, kogte og pillede rejer.

Olivier med laks
Olivier med laks

Olivier med laks: opskrift med krabbehalse

Da en fransk kok fandt på en ret, der nu af en eller anden grund betragtes som ur-russisk, brugte han så udsøgte ingredienser, som ikke enhver husmor har set i sin levetid. Klassisk Olivier bestod af hasselrypekød, krebsehalse, presset kaviar … I denne opskrift vil vi undvære fjerkræ. Men vi vil bruge krebsekød og kaviar. Pak først to små kartofler og gulerødder ind i folie og bag dem i ovnen, indtil de er bløde. Det viser sig, at grøntsager bliver meget lækrere på denne måde - vitaminer vaskes ikke ud, og saften forbliverinde. Afkøles, rengøres, skæres. Hårdkog et dusin vagtelæg. Vi renser og skærer også. Slib terninger hundrede og halvtreds gram laks, frisk agurk, otte krebsehalse, tolv bælg af unge ærter. Smag salaten til efter smag. Bland med mayonnaise. Pynt med en skefuld rød kaviar. Den kan lægges ud i en rutsjebane eller sprede æggene ud over overfladen.

Olivier salat med laks
Olivier salat med laks

Med Tobiko-kaviar

Krukker med dette produkt er nu frit tilgængelige i store supermarkeder. På grund af det faktum, at æggene i "Tobiko" kommer i forskellige, mest utænkelige farver, kan du lave Olivier salat med laks ikke kun velsmagende, men også æstetisk spektakulær. Som i den forrige opskrift bager vi to kartofler og en gulerod. Men de skal skæres så småt som muligt. Vi skærer også to friske agurker, et hundrede og halvtreds gram let s altet laks, to kviste dild, fire spiseskefulde grønne ærter. Bland, smag til med mayonnaise for at få en tyktflydende masse. Fordel Tobiko-kaviaren i et jævnt lag på husholdningsfilm. Vi danner noget som sushi fra Olivier med laks. Pak forsigtigt salatstykker ind i kaviar.

Olivier med laks opskrift
Olivier med laks opskrift

Puff Olivier

Denne ret ser meget flot ud på det festlige bord. Sandsynligvis er ideen opstået for dig mere end én gang at kombinere fordelene ved to salater: Olivier og pelsfrakker. Så kog to kartofler, en gulerod, 2 æg. Skær hver for sig meget fint i forskellige skåle, og endnu bedre tre. Fra to hundrede gram s altet laks skærer vi to skiver af til dekoration. Skær resten af fisken i ternsamt tre grønne løgfjer. Bland æg med mayonnaise. Læg ringen på fadet. Læg kartoflerne på bunden. Derefter laks. Overtræk med mayonnaise og drys med grønne løg. Kom derefter æggene i. Og kroner alt med et lag gulerødder. Vi fordeler det generøst med mayonnaise. Vi fjerner Olivier med laks i køleskabet i en halv time. Fjern derefter ringen og server.

Anbefalede: