Kaloriefritter fra zucchini - præcis til en

Kaloriefritter fra zucchini - præcis til en
Kaloriefritter fra zucchini - præcis til en
Anonim
kaloriefritter fra zucchini
kaloriefritter fra zucchini

Sandsynligvis er kalorieindholdet i zucchinipandekager den mest unøjagtige enhed. Snarere ikke så - det er i denne ret, at de er sværest at ordinere med en nøjagtighed på én. Årsagen er enkel: Zucchini er en meget delikat grøntsag med en tynd og saftig struktur, der skal styrkes med ingredienser med højt kalorieindhold. Derfor vil vi ikke overveje ikke-konstante værdier, men vil henvende os direkte til opskrifterne og finde ud af det nøjagtige kalorieindhold i zucchinipandekager.

100 gram af en grøntsag indeholder 27 kcal, men det er tilrådeligt kun at bruge dens kødfulde del og lade saften stå til f.eks. berigede cocktails. Årsagen er banal, så det færdige produkt ikke spredes i gryden med den samme juice, det skal styrkes med semulje, mel eller stivelse, og deres energiværdi er højere, ikke engang ti gange, men meget mere. Derfor skræller vi zucchinien, skærer den i halve og fjerner kernen med knogler og frugtkød. Gnid, s alt, bland og lad stå. Efter fem minutter vil s altet trække den overskydende væske ud af grøntsagen, og du vil kun stå tilbage med fibre, der kan kommunikere med hinanden med en lille mængde.bulk ingredienser. Ifølge opskriften medfølger der udover hovedproduktet æg og mel, som efter eget skøn kan erstattes med semulje eller stivelse.

zucchinipandekager kalorier
zucchinipandekager kalorier

Som et resultat kan du beregne kalorieindholdet i zucchinipandekager baseret på følgende indikatorer:

  • 500 g grøntsag=135 kcal;
  • 1 æg=80 kcal;
  • 2 spsk. skeer mel 30 g=100 kcal.

Vegetabilsk olie, som du skal stege på, du skal bruge mindst 1 spsk. ske, dette er hvis du har en god stegepande, for eksempel keramik. Det vil sige, at vi tilføjer omkring 150 kcal mere. Som et resultat vil kalorieindholdet i hele massen være 465 kcal, hvoraf du får omkring 5 stykker pandekager. Derfor vil man få lidt mindre end 100 kcal.

Kartoffel-zucchini-pandekager. Opskrift

Kalorieindholdet i disse prøver bliver tungere på grund af 200 g kartofler (et stort stykke), som til sidst vil tilføje yderligere 154 kcal, men vil gøre smagen mere mættet og tilfredsstillende. Forresten er det nødvendigt at håndtere kartofler på samme måde som med zucchini, nemlig: rist, drys med s alt, lad stå, så overskydende væske glaseres. I dette særlige tilfælde vil kalorieindholdet i fritter fra zucchini med kartofler vise sig at være 665 kcal i alt, hvorfra du allerede får 7 stykker af 95 kcal hver, og ikke 5, som i den forrige opskrift.

squashfritter opskrift kalorier
squashfritter opskrift kalorier

Kartoffel-zucchinipandekager med ost

Riv 30 g hård, godt smeltende ost til den forrige opskrift. Smagen vil vise sig guddommelig, skorpen på pandekagerne vil være fast og rødmosset. Gennemsnitder vil være en vægtning af energiværdien med yderligere 100 kalorier, 14,5 enheder vil blive tilføjet til hver pandekage, dvs. i ét stykke vil der være omkring 110.

I enhver af opskrifterne er det tilrådeligt at tilføje grønt til smag, hvis gennemsnitlige kalorieindhold er omkring 50 kcal pr. tungere med 15 kcal i alt og et par kcal pr. pandekage.

Opsummering kan vi roligt sige, at kalorieindholdet i zucchinipandekager er ret højt (ca. 100 pr. styk), på trods af at kildematerialet slet ikke er kalorieholdigt.

Anbefalede: