Lækre og enkle opskrifter: bag laks i folie

Lækre og enkle opskrifter: bag laks i folie
Lækre og enkle opskrifter: bag laks i folie
Anonim

Laks er en af de lækreste fisk. Det er sundt, kost, meget velsmagende og nærende. En lille laks, bagt hel, eller en større enkelt, kogt i portioner, vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed på bordet. Selv for dem, der følger en streng diæt, vil det ikke skade. Hvis vi bager laks i folie, er fisken særligt mør og saftig.

Bagning af laks i folie
Bagning af laks i folie

Det er nemt at gøre. Men hvis du ikke ved hvor lækkert at bage laks i ovnen, så brug bare en af de foreslåede opskrifter.

Laks med ost og grøntsager

Du skal bruge syv hundrede gram fisk, tomat, frisk dild, halvtreds gram parmesan, fyrre milliliter mayonnaise, en halv citron, vegetabilsk olie, s alt, peber. Skyl bøfferne med koldt vand, s alt og peber på begge sider, hæld saften af en halv citron over og lad marinere i et kvarter. Skær tomaten tyndt i runde skiver, hak dilden fint. Riv osten på et fint rivejern. Læg hvert stykke laks på et separat ark folie, drys med urter. Sæt tomaterne med ost, dryp med olie og hæld let med mayonnaise. Vi pakker og bager laksen i folie i en halv time ved en temperatur på to hundrede grader. BetaleVær opmærksom på, at fisken under tilberedningen frigiver saft, så det er bedre at lægge stykkerne ikke på grillen, men i en bageform. Hvis det ønskes, kan du på samme måde tilberede laks ikke i ovnen, men på kul.

Hvor lækkert at bage laks
Hvor lækkert at bage laks

Det vil vise sig meget velsmagende og duftende. Denne ret vil være passende selv på en gallaaften.

Laksefilet med rosmarin

Tag fire hundrede gram fisk, et løg, en tredjedel af en citron, to teskefulde tør rosmarin, rød peber, s alt. Skyl og rens fileten fra skindet, skær i portioner, gnid med peber og s alt. Skær citronen i tynde cirkler, som skal deles i kvarte. Løg skåret i halve ringe. Tag et stykke folie til hver portion, læg løg, fisk ovenpå, drys med rosmarin, læg citronen. Vi pakker pladerne ind og bager laksen. I folie tilberedes det på femogtyve minutter ved en temperatur på hundrede og firs grader. Server med ethvert tilbehør, du kan lide.

Helbagt laks
Helbagt laks

Laks med champignon

Tilberedningen af denne ret vil tage seks stykker laks, to hundrede gram svampe, to gulerødder, to løg, citron, s alt, peber, vegetabilsk olie. Skyl bøfferne i koldt vand, dup dem tørre med køkkenrulle og smag til med s alt. Hak løget i ringe, og skær gulerødderne i strimler. Vask og skær svampene i skiver. Steg løget. Når det bliver gyldent, tilsæt gulerødder og efter et par minutter svampe. S alt og peber. Tages af komfuret, så snart saften fra svampene er fordampet lidt. Alle sammenSmør et stykke folie med olie. Læg bøffen der, og oven på den - stegte svampe med grøntsager. Pakk og bag laks i folie. Det vil tage et kvarter ved en temperatur på hundrede og firs grader. Du kan servere direkte til bordet i de folieposer, hvori alt var tilberedt. Dette holder fisken saftig og varm længere.

Anbefalede: