Marineret melon - en stor delikatesse om vinteren

Indholdsfortegnelse:

Marineret melon - en stor delikatesse om vinteren
Marineret melon - en stor delikatesse om vinteren
Anonim

Kan du lide originale lækkerier? Vil du forkæle din familie og venner med noget usædvanligt om vinteren? Syltet melon er en god mulighed. Det er meget nemt og enkelt at tilberede det. Men smagen er simpelthen uovertruffen. Du kan ikke stoppe med at spise denne ret!

Marineret melon - utrolig lækker

Så, i rækkefølge. Syltet melon er først og fremmest meget velsmagende. I østen siger man, at denne ret giver mænd mod og styrke og gør kvinder eftertragtede.

Faktisk bruges syltet melon slet ikke på grund af tro, og ikke engang på grund af frugtens gavnlige egenskaber. De elsker det for smagen. Frisk melon er altid fantastisk. Men det varer ikke længe. Dette kræver et særligt rum med den rigtige temperatur. Du kan opbevare meloner hængende i kurve. Men det er heller ikke alle, der har råd. Derfor tørres, tørres og konserveres frugten til vinteren. Du kan bruge den til at lave salater, is og desserter. Generelt er alt op til dig.

marineret melon
marineret melon

Hvad har du brug for?

Marineret melon til vinteren - en musthave-retprøve. Dette er et godt tilbehør til bagt og stegt kød. Retten passer også rigtig godt til stuvet eller stegt fisk. Syltet melon til vinteren er velegnet til fjerkræ og vildt. Glem ikke kun, at sådan en delikatesse ikke er egnet til diætmad.

Så hvad skal du bruge for at tilberede denne gourmetret? Et kilogram melon af enhver sort, et par spiseskefulde honning, en spiseskefuld granuleret sukker, en kanelstang, lidt s alt, et par stjerneanis, et par nelliker, paprika, 100 ml eddike.

syltet melon til vinteren
syltet melon til vinteren

Tilberedning af pickles

Hvor skal man starte? Forberedelse af marineret melon er meget enkel. Frugten vaskes grundigt. Bedst af alt med en speciel køkkenbørste. Derefter skæres melonen i stykker og skrælles med en skarp kniv. Skiver skæres først i strimler, derefter i små stykker. Nu kan melonen sendes til marinaden.

For at tilberede den lægges en kanelstang, anis eller stjerneanis, sukker, s alt og honning i bunden af en lille gryde eller gryde. Vand hældes i krydderierne. Du skal lade det koge. Dernæst tilsættes melon og paprika. Melonen koges ved svag varme i cirka ti minutter. Til allersidst hældes bordeddike i. S altlagen afkøles til stuetemperatur. Alt er afkølet på flaske.

syltede melon opskrifter
syltede melon opskrifter

Afsluttende fase

Melon i marinaden steriliseres i ovnen i femogtyve minutter ved en temperatur på hundrede og halvtreds grader. Banker fjernes med servietter elkøkkenhåndklæder. De lukkes med kogte rene skruelåg. Du kan også rulle dem sammen. Banker er pakket ind i et varmt tæppe "under en pels". Bliv i hvile, indtil den er helt afkølet, cirka en dag. Du kan opbevare emnet i spisekammeret ved stuetemperatur eller i kælderen. Det er alt. Når du ved, hvordan du sylter meloner, kan du altid glæde dine gæster med en original gourmet-delikatesse. Tro mig, de vil helt sikkert sætte pris på denne lækre smag.

hvordan man sylter meloner
hvordan man sylter meloner

Flere muligheder

Syltet melon kan dog tilberedes lidt anderledes. Opskrifterne er ikke for forskellige, men der er et par ting, der er værd at bemærke.

Så bland i en emaljepande et glas eddike, et glas vand, et ufuldstændigt glas sukker, et par spiseskefulde honning, lidt nelliker, et stykke kanel, s alt og allehånde efter smag. Alt dette skal koges, afkøles og sigtes.

Melon med medium modenhed vaskes, skæres i to. Kernen fjernes sammen med frøene, skrællen skæres af, og frugtkødet skæres i tern. Den forberedte melon anbringes i små glaskrukker, hældes med kold marinade, dækkes med pergamentpapir og bindes. Banker skal placeres i en dyb skål efter at have lagt tykt papir på bunden. Vand hældes i skålene til niveauet med melon og koges i cirka en time. Når du har fjernet tallerkenerne fra varmen, skal du lade glassene ligge i det, indtil de er helt afkølet. Derefter tages de op af vandet og stilles et koldt sted.

En anden mulighed. Tag to mellemstore let grønlige meloner. Til sirupdu skal bruge halvanden liter vand, et halvt kilo sukker, 150 gram eddike. Melon skrælles, skæres i skiver. I bunden af hver krukke skal du lægge lidt nelliker, hvorefter - læg skiver af melon ud. Alt hældes med sirup og steriliseres i femten minutter. Givet disse proportioner opnås fire liters dåser med syltet melon. Smagen er simpelthen guddommelig. Denne ret minder meget om dåse ananas. Mod slutningen af sommeren bør du bestemt tænke på sådanne blanke til vinteren.

Med et ord, syltet melon er meget velsmagende. Det vigtigste er at tage lidt umodne frugter til dette formål. Men på ingen måde grønt! Ellers ender du med hverken lugt eller smag. Følg alle ovenstående anbefalinger, og du vil være i stand til at nyde din yndlingsfrugt i den kolde årstid og huske de varme sommerdage. Vælg din yndlingsopskrift og gå efter den! God appetit!

Anbefalede: