Trin-for-trin opskrift på hytteostkage ifølge GOST
Trin-for-trin opskrift på hytteostkage ifølge GOST
Anonim

Bagning ifølge GOST nyder velfortjent popularitet blandt husmødre. I opskriften er alt allerede gennemtænkt og omhyggeligt verificeret. Sandt nok, ikke alle af dem er lige populære. For eksempel blev opskriften på hytteostkage ifølge GOST ufortjent glemt. Og helt forgæves. Dens delikate aroma og delikate tekstur kan ikke andet end at blive holdt af. Og hytteosten i den mærkes slet ikke. GOST giver 4 opskrifter. Men 2 af dem fortjener særlig opmærksomhed.

Opskrift på hytteostkage ifølge GOST
Opskrift på hytteostkage ifølge GOST

Klassisk opskrift

Med nøje overholdelse af GOST-opskriften viser kagen sig at være mør, smuldrende og med en behagelig cremet nuance. I produktionen bliver alle produkter naturligvis målt til nærmeste gram på vægten. Herhjemme er ikke alle husmødre vant til at måle ingredienser med samme omhyggelighed. Selvfølgelig vil en ostemassekage ikke ændre sig fra en afvigelse på 2-3 gram. Opskriften i henhold til GOST derhjemme kan tilpassespraktiske mål (glas, skeer osv.).

Hvad har du brug for?

Til madlavning skal du tage følgende produkter:

  • 3 kyllingeæg;
  • 330 gram granuleret sukker;
  • 155 gram smør;
  • 260 gram 18 % fed hytteost;
  • 16 gram bagepulver;
  • 287 gram hvedemel;
  • pulveriseret sukker (til at drysse).

Jeg vil gerne bemærke med det samme, at det er tilrådeligt at følge opskriften på hytteostkage ifølge GOST, især for første gang, selv i små ting. Dette vil gøre det muligt at værdsætte smagen af den færdige kage. Så her er det meget vigtigt at finde hytteost med et fedtindhold på 18%. Den skal være homogen i konsistensen uden korn.

madlavningsordre

  1. Tag smørret ud af køleskabet på forhånd, så det får stuetemperatur. Det er praktisk at gøre dette aftenen før. Det er tilrådeligt ikke at bruge nogen tricks til at blødgøre (for eksempel opvarmning i et vandbad eller mikroovn).
  2. Pisk smørret med finkornet sukker med en røremaskine. Giv denne forberedelsesfase meget tid. Massen skal blive homogen, hvid. Dette vil helt opløse sukkeret.
  3. Cottage cheese kage i henhold til GOST-opskrift med foto
    Cottage cheese kage i henhold til GOST-opskrift med foto
  4. Tilføj hytteost til sidst. Slå igen. Hvis det lykkedes dig kun at finde tørt, med korn, så skal det tørres gennem en sigte på forhånd. Nogle husmødre maler sådan hytteost i en blender. Det er meget praktisk.
  5. Tilføj hønseæg. Til en hytteostkage skal de være store: klasse 1 eller 0. Pisk igen,indtil du får en homogen masse.
  6. Cupcake hytteost opskrift ifølge GOST
    Cupcake hytteost opskrift ifølge GOST
  7. Tilføj bagepulver. 16 gram er cirka 3 dyngede teskefulde eller 2 poser. Bland.
  8. Sig hvedemelet til sidst og ælt til en blød, homogen dej. Det er selvfølgelig bedst at måle det på vægten. Hvis ikke, tager en portion hytteostkage cirka to og et halvt glas.
  9. Trin-for-trin opskrift på hytteostkage ifølge GOST
    Trin-for-trin opskrift på hytteostkage ifølge GOST
  10. Forvarm ovnen til 170 grader. Kom den resulterende dej i en form, smurt med olie, og sæt den i ovnen. Hvis du strengt følger opskriften på hytteostkage i henhold til GOST, skal madlavningen ske i en metalform, der måler 2012 cm ("mursten"). Kagen bager i 50-60 minutter. Beredskab, som sædvanligt, tjek testen "tør match".
  11. Cottage cheese kage opskrift i henhold til GOST madlavning
    Cottage cheese kage opskrift i henhold til GOST madlavning
  12. Køl derefter hytteostkagen lidt af i formen, læg den på et fad og drys med melis. Ifølge GOST skal han stadig stå i køleskabet i en dag for at afsløre sin smag og aroma. Og så sandelig. Det er værd at være tålmodig og vente. Cupcake har kun gavn af dette.

Voronezh hytteostkage

Ovenstående kulinariske opskrift på hytteostkage ifølge GOST er dog langt fra den eneste. Og det er ikke engang, at mange husmødre har tilpasset det til sig selv og deres behov. GOST tillader også fremstilling af hytteostkage i henhold til forskellige opskrifter. Derfor vil en anden madlavningsmulighed blive givet nedenfor. PÅden har lidt anderledes proportioner, og der bruges billigere margarine i stedet for smør.

Påkrævede ingredienser

Så for at tilberede Voronezh hytteostkagen skal du bruge:

  • 2 kyllingeæg;
  • 150 gram granuleret sukker;
  • 50 gram margarine;
  • 150 gram 9% hytteost;
  • en kvart teskefuld bagepulver;
  • en teskefuld bagepulver;
  • 200 gram hvedemel.

For dem, der kender til opskriften på cupcakes, er det indlysende, at med denne mængde fedt, vil det vise sig at være ret tørt. Derfor skal du for det første ikke reducere fedtindholdet i hytteosten, og for det andet holde det længe i ovnen. Resten af madlavningsprocessen vil være meget lig den forrige. Derfor vil det ikke tage lang tid at male denne hytteostkageopskrift i henhold til GOST.

Trin for trin madlavning

  1. Bland blødgjort margarine godt med halvdelen af det granulerede sukker. Det er klart, at du som i den forrige opskrift skal have det i forvejen, helst om natten. Pisk også i lang tid og ved høj hastighed af mixeren. Sandt nok er det usandsynligt, at det vil være muligt at opnå glathed, da der er meget lidt margarine med en sådan mængde granuleret sukker. Men det er ikke skræmmende.
  2. Tilsæt derefter hytteost. Slå igen. Selvfølgelig skal der ikke være korn. Hvordan man opnår dette er allerede skrevet. Derfor nytter det ikke noget at gentage dig selv.
  3. Knæk 2 æg i en skål. Hvis du ser på opskriften på hytteostkage ifølge GOST, skal deres samlede masse være 80 gram. Dette er grad 2. Tilsæt det resterende sukker og pisk godt.
  4. Kombiner begge masser og bland forsigtigt. Indtast sodavand ogmel blandet med bagepulver. Bland indtil dejen bliver homogen. Det skal være luftigt, vådt og tungt.
  5. I henhold til kravene i GOST skal Voronezh hytteostkagen bages i en oval form. Hvis der ikke er nogen, kan du bruge en almindelig rektangulær, som i den forrige opskrift, eller en rund.
  6. Forvarm ovnen til 170 grader, sæt formen med dejen i (for at fjerne overskydende luft, bank den i bordet flere gange) og bag indtil færdig i 55-60 minutter.
  7. Den færdige kage afkøles lidt, tag den ud af formen og pynt med melis. Når den er helt afkølet, kan du tage en prøve. Norm alt inden for 3-4 timer. Dette fuldender trin-for-trin opskriften på hytteostkage i henhold til GOST.

Tolerancer

Selvfølgelig vil alle gerne følge GOST-opskrifter fra start til slut. Dette er dog ikke altid muligt. Men det betyder ikke, at du skal nægte at tilberede dem.

Først og fremmest vil jeg gerne nævne, at GOST tillader at tilføje rosiner til ostemassekagen. Det skal kun lægges i blød i stærk sprit i forvejen, og derefter tørres på køkkenrulle. Tilsæt ikke mere end 100 gram pr. portion ved slutningen af batchen.

De, der af deres egne grunde ikke kan lide at bage med margarine, kan erstatte det med smør. Smagen vil ikke blive påvirket af dette. Derudover anbefaler GOST at bruge cremet margarine af høj kvalitet.

Det er allerede blevet sagt, at hytteost spiller en vigtig rolle i denne kage. Derfor er det meget ønskeligt at bruge det med en stor procentdelfedtindhold. Men hvis der hjemme kun er fedtfrit, kan du tage det. Sandt nok bliver hytteostkagen tørrere, end opskriften antyder.

Kulinarisk opskrift på hytteostkage ifølge GOST
Kulinarisk opskrift på hytteostkage ifølge GOST

I stedet for en epilog

Er det det værd eller ej at lave hytteostkage i henhold til GOST? En opskrift med et billede hjælper næppe med at besvare dette spørgsmål. Som med alle andre wienerbrød, skal du prøve. Kun ved at eksperimentere kan du finde dine yndlingsopskrifter. Ingen standarder hjælper her.

Anbefalede: