Spaghetti med pølser. Fire enkle opskrifter

Spaghetti med pølser. Fire enkle opskrifter
Spaghetti med pølser. Fire enkle opskrifter
Anonim

Når du hurtigt skal tilberede en lækker og solid middag, hvad kunne så være nemmere end at koge spaghetti og pølser? Men det er værd at ændre lidt i opskriften, tilføje et par ekstra ingredienser, og spaghetti med pølser vil glæde dig med nye smagsoplevelser.

spaghetti med pølser
spaghetti med pølser

Spaghetti med pølser i sennepssauce

Vi skal bruge:

- en halv pakke spaghetti;

- fem pølser;

- et par spiseskefulde sennep;

- et halvt glas fløde;

- 50 gram smør;

- 200 gram ost.

Skær pølser i cirkler, steg i olie, indtil de er gyldenbrune. Tilsæt derefter fløde, sennep i gryden, bland og lad det simre ved svag varme, indtil saucen tykner. Imens koges spaghettien i s altet vand, dryppes af og tilsættes pølserne. Drys med revet ost på et mellemstort rivejern, bland, hold på medium varme i yderligere tre minutter. Serveres varmt på bordet.

spaghetti
spaghetti

Spaghetti med pølser, tomater og æble

Hvis du synes, det er svært at lave en original ret med pølser og spaghetti, så prøv denne opskrift. For ham vidu skal bruge:

- spaghetti-emballage;

- otte pølser;

- 100 gram smør;

- 100 gram hård ost;

- ét æble;

- fem store tomater;

- et løg;

- en teskefuld s alt, sukker, sort peber hver.

Pølser skæres i cirkler og steges på en pande med halvdelen af olien. Kog spaghetti i s altet vand. Vi gnider ost. Vi er ved at forberede saucen. For at gøre dette skal du blanchere tomaterne, skrælle og ælte med en gaffel. Skræl æblet, fjern kernehuset, skær det i små stykker. Hak løget fint. Vi opvarmer den resterende olie i en pande og steger løget med æbler, og tilsæt derefter tomater, peber, s alt og sukker. Svits saucen ved svag varme i 30 minutter. Tilsæt derefter pølser, spaghetti og halvdelen af osten i gryden, bland, lad det stå under låg i fem minutter. Læg det færdige fad på tallerkener og drys med den resterende ost.

hvad man skal lave med pølser
hvad man skal lave med pølser

"Reder" af spaghetti med pølser

Vi skal bruge:

- en halv pakke spaghetti;

- fire pølser;

- 150 gram hård ost;

- et stort løg;

- par spiseskefulde tomatpure;

- vegetabilsk olie;

- s alt.

Kog spaghetti og afdryp. Vi gnider osten, skærer pølserne i tern, hakker løget fint. Læg pølser, løg, tomatpuré på skift i en forvarmet pande med olie, steg i cirka ti minutter. Smør en bradepande eller bageplade med olie ovenpåFordel spaghetti, fold dem med en gaffel til reder. I midten af hver rede sætter vi forberedte pølser, drys med ost. Send til ovnen og bag i ti minutter ved 180 grader.

spaghetti blæksprutter
spaghetti blæksprutter

"Octopussy", de er også "hårede pølser"

Jeg ved ikke, hvem der først fandt på ideen om at lave spaghetti med pølser til børn på denne måde, men opskriften blev med det samme udbredt og ekstremt populær. Hæld vand i gryden og sæt det på bålet, tag derefter en tredjedel af pakken med spaghetti og bræk den lange pasta i to. Vi renser pølserne fra skallen og skærer i stykker omkring tre centimeter lange. Nu prikker vi spaghetti-pølserne gennem sideudskæringerne. I løbet af denne tid kogte vandet, kom vores "blæksprutter" i det og kog i overensstemmelse med anbefalingerne på spaghettipakken. Pas på med s alt, det tager mindre end med almindelig kogepasta, for pølserne er allerede s alte. Vi tager spaghettien ud med en hulske og kalder børnene til bords.

Anbefalede: