Stegte muslinger med hvidløg: en nem opskrift på din menu

Indholdsfortegnelse:

Stegte muslinger med hvidløg: en nem opskrift på din menu
Stegte muslinger med hvidløg: en nem opskrift på din menu
Anonim

Når almindelige varme snacks bliver kedelige, skal du tænde for fantasien. At diversificere din menu er ret simpel, hvis du tænker over det og laver noget eksotisk i udseende, men faktisk enkelt og overkommeligt. Vi taler om muslinger med hvidløg. Denne ret kan både være en appetitvækkende forret og en fuldgyldig anden ret, hvis du vælger et passende tilbehør. I dag vil vi fortælle dig opskriften på muslinger med hvidløg, så du kan overraske dine smagsløg. Retten viser sig duftende, sprød, men samtidig blød.

Varm snack

Muslinger betragtes som en af de mest overkommelige fisk og skaldyr sammen med blæksprutte. De sælges frosne i form af en havcocktail og separat. Samtidig er prisen på dette produkt sammenlignelig med et kilo svinekød, så der er ikke tale om delikatesse. Men hvis de tilberedes og serveres, vil gæster og familie blive positivt overrasket.

Som en varm forret er stegte muslinger med hvidløg perfekt tilenhver fest. Dette er en slags aperitif før servering af hovedretten, mens den er ret tilfredsstillende og nærende. Sådanne muslinger er ideelle til alkoholholdige drikkevarer og forlader dem på et øjeblik, så snart festmåltider smager dette lækkert.

Stegte muslinger med hvidløg
Stegte muslinger med hvidløg

Andet kursus

Stegte muslinger med hvidløg kan godt fungere som en selvstændig anden ret. Det vigtigste er at vælge den rigtige sideskål og selvfølgelig saucen. Som tilbehør kan du først og fremmest overveje ris. I det asiatiske køkken betragtes denne kombination som næsten klassisk. Tilføj hertil teriyakisauce eller enhver anden fra det japanske eller kinesiske nationale køkken, og du kan nyde det. Du kan godt undvære "sovs", men husk på, at stegte muslinger er mere tørre end saftige, og sammen med ris bliver retten endnu mere tør.

Spaghetti, ris, hvede eller boghvede nudler, funchose er også velegnede som tilbehør. Korrekt kogt pasta med en velvalgt sauce vil gøre retten til en fast gæst på din hverdag eller endda et festligt bord.

Hvilke muslinger at vælge?

Hvorfor med hvidløg? Det er svært at forklare, men sådan er det. Den er dog ideel til rejer. Så der er ingen grund til at tvivle på tilstrækkeligheden af kombinationen. Det er meget nemt at tilberede denne ret/snack. Selv en person, der er "dig" med madlavning, kan klare dette.

Til madlavning er det bedre at bruge frosne muslinger, der allerede er afskallet. For hvis du gør det selv, kan du tilladefå skalstykker ind i maden og såre halsen under middagen.

Muslinger, pillede
Muslinger, pillede

Tilberedning af muslinger med hvidløg

Først skal du forberede grønt og hvidløg. Udblød persille og dild i vand i ti minutter, og skær 5-6 fed hvidløg i store tern. Vi hakker grøntsagerne fint-fint.

Hæld muslinger i kogt vand og kog i cirka fem minutter, hvorefter vi dræner den duftende bryg i et dørslag. Det er nødvendigt, at vandet fra fisk og skaldyr er glas ordentligt, ellers vil olien bogstaveligt t alt skyde under stegningen.

Hæld olivenolie i en opvarmet bradepande (vegetabilsk olie er også velegnet), og hæld derefter muslingerne, halvdelen af hvidløget og krydderurterne. Steg i 3-4 minutter under konstant omrøring for ikke at overtørre muslingerne. De er klar, når de er sprøde og sprøde, men stadig bløde indeni.

Muslinger i olie
Muslinger i olie

Hvis du kan lide krydret, kan du smage det hele til med kværnet hvid peber, mens du steger. Når retten er klar, læg den i en skål og drys med de resterende hvidløg og krydderurter. Det skader ikke at drysse den lækre med citronsaft og blande grundigt. Faktisk er det alt. Faktisk er det meget hurtigere og nemmere at tilberede denne ret, end det ser ud til. Hvis du spyt fra et billede af muslinger med hvidløg, så tag denne opskrift ind i dit arsenal og overrask dig selv og dine gæster med denne ukomplicerede kulinariske færdighed. God appetit!

Anbefalede: