Instant salat: kinakål plus
Instant salat: kinakål plus
Anonim

Selv i slutningen af forrige århundrede var den såkaldte "kinesiske" salat et ret besynderligt produkt for både Rusland og Europa. Beijing-kål kom som regel direkte fra Mellemriget (den er blevet dyrket der siden det 6. århundrede). I dag kan det købes i ethvert supermarked, og en øjeblikkelig salat i dens forskellige manifestationer er godt forberedt fra et så billigt og sundt produkt. Artiklen præsenterer kun nogle få af de mest populære varianter af denne hurtige ret.

en af salaterne
en af salaterne

Instant kinakålsalat med æble

Dette er en interessant, sund ret, der kan tilberedes hele året rundt. For ham, tag: et hoved af Beijing, en agurk, en krukke majs på dåse, flere æbler af søde og sure sorter, 150-200 gram hård ost (enhver). For at klæde denne instant salat bruger vi: en ske med et glas fransk sennep, samme mængdeolivenolie og æblecidereddike, en halv kop 30 % fedt mayonnaise.

Hurtig madlavning

  1. Skær vaskede kålblade i strimler, læg dem i en stor beholder, tilsæt hakket agurk og æbler.
  2. Kassér majsen i et dørslag for at dræne overskydende væske. Tilføj til skålen med de tidligere ingredienser.
  3. Riv osten fint. Tilføj til den samlede masse og bland alt grundigt.
  4. Lav dressing: kom sennep og eddike sammen med olie og mayonnaisesauce. Bland det hele og hæld i salaten. Tilsæt s alt efter smag.
  5. Nu skal instant-salaten stilles til side i en halv time i køleskabet. Kogte ris, lys kyllingekotelet, grøntsagsjuice er fremragende til retten.

Instant grønkålssalat med krabbe

Jamen, selvfølgelig vil vi ikke bruge ægte krabbekød, men velkendte og billige pinde (200 gram). Og tag også et hoved af Beijing-kål, et par hårdkogte æg, en mellemstor agurk (frisk), s alt med mayonnaise og krydderurter til retten.

hovedingredienser
hovedingredienser
  1. kinakål skåret i tynde strimler.
  2. Agurk - terninger eller halvcirkler. Hak æggene.
  3. Afkølede stave skåret i tynde strimler eller terninger - som du vil.
  4. Bland alle ovenstående ingredienser i en stor beholder og smag til med mayonnaise, tilsæt s alt efter din smag. Som dekoration kan du lægge kviste friske krydderurter og grønne løgfjer ovenpå.
  5. Tip: Hvis du ønsker at diversificere retten, tilføjdåse sukkermajs - en dåse.
  6. med krabbepinde
    med krabbepinde

Med ananas

Instant kinesisk kålsalat med ananas tilberedes ikke mindre hurtigt. For at forberede det, tag et kålhoved, en krukke ananas i deres egen juice.

  1. Pekingka strimlet og overført til et fad.
  2. Tilføj ananas samme sted, efter at væsken er dekanteret (hæld den ikke ud!). Skær eventuelt frugten i mindre stykker.
  3. Krydr retten med saft fra en krukke, bland grundigt. Serveres afkølet. Denne instant salat er den perfekte akkompagnement til grillet kød.

Med skinke

Opskriften er umuligt enkel, men smagen er i top. Så vi tager Beijing i mængden af en gaffel, 200 gram god skinke, 200 gram grønne ærter på dåse, et par fed hvidløg, ikke for fed mayonnaise, s alt. Vi bruger friske grøntsager til at dekorere denne ret.

  1. Skær kålen (du kan også rive den med hænderne) ret store i stykker.
  2. Skinke skåret i tynde strimler.
  3. Hak grønt. Tag hvad du har ved hånden: dild med persille, koriander, grønt løg.
  4. Vi kombinerer alle ingredienserne i en passende skål, tilsæt grønne ærter, siet i et dørslag, knus et par fed hvidløg med hvidløg.
  5. I finalen smages forretten til med mayonnaise, blandes grundigt, om nødvendigt tilsættes lidt s alt efter smag. Færdig - du kan servere den på bordet.

Beijing plus peberfrugt

Vi tager for hamfølgende ingredienser: tre søde peberfrugter, et kålhoved, et par æbler, en skefuld olivenolie, lidt æblecidereddike, krydderier og s alt.

  1. Beijing chop.
  2. blande ingredienser i en salatskål
    blande ingredienser i en salatskål
  3. Søde peberfrugter renses for frø og stilk og skæres i strimler. Saftige æbler skåret tilfældigt.
  4. Vi tilbereder salatdressing af olivenolie og eddike og blander dem i en blender.
  5. Bland alle ingredienser ved at tilsætte dressing. Vi tilføjer krydderier med s alt efter personlige præferencer. Lad derefter salaten trække i køleskabet - bogstaveligt t alt 10-15 minutter. Og du kan lægge den på bordet. Forresten kan du drysse det ovenpå med små kiks eller chips - det bliver velsmagende og origin alt. God appetit alle sammen!

Anbefalede: