"Slavianski Bazaar" - en restaurant, der ikke vil skuffe nogen
"Slavianski Bazaar" - en restaurant, der ikke vil skuffe nogen
Anonim

Der er ikke så mange etablissementer med en rig historie tilbage i hovedstaden. Men det er de stadig. "Slavianski Bazaar" er en restaurant, der har sin egen historie og sin navnebror på Bolshaya Ordynka. Sidstnævnte refererer i øvrigt til værtshuse. Men navnet på hans storebror støtter.

slavianski bazaar restaurant
slavianski bazaar restaurant

berømt institution siden Tjajkovskijs tid

I 1993 indstillede den berømte Slavyansky Bazar-restaurant i Moskva driften på grund af en brand. Bygningen er opført i 1873. Først blev der åbnet et hotel af samme navn, og derefter selve restauranten. Det blev besøgt af mange berømte forfattere, komponister, musikere og embedsmænd. Fængslet af maden og atmosfæren. Her var gæsterne altid velkomne, og kokkene lavede mad af hele deres hjerte og sjæl. Efter at restauranten brændte ned, glemte de det ikke. Hans navnebror åbnede i det centrale distrikt i Moskva, som stadig er populært.

Bolshaya Ordynka

Her er den moderne "Slavianski Bazaar" - en restaurant-tavern, som har to niveauer. På den første eren lille sal med plads til 25 personer, med en storslået udsigt over det travle centrum. De, der beslutter sig for at bestille en banket her, behøver ikke at bekymre sig om, at forbipasserende kan se det fra siden, da vinduerne altid kan være gardiner. På andet niveau er der yderligere to haller: for rygere og ikke-rygere. Takket være god ventilation vil elskere af røg ikke forstyrre dem, der ikke kan tåle denne lugt. Faktisk er ikkerygerværelset større i størrelse - designet til 60 personer, til rygere - halvt så meget.

slavianski bazar restaurant i Moskva
slavianski bazar restaurant i Moskva

Køkken

Slavyansky Bazar restaurant i Moskva har forberedt en omfattende menu til sine gæster. På trods af at dette er en taverna, overholder de ikke strengt russisk eller slavisk køkken. Nej, her tilbereder de retter efter europæiske opskrifter og teknologier. En lammekølle adskiller sig ikke fra det, der serveres i Mellemøsten. Men hovedvægten her ligger på fiskeretter, som udelukkende tilberedes af frisk fangst. For eksempel er sandart fyldt med krabber generelt blevet en favorit blandt mange indbyggere i hovedstaden og byens gæster. Det er næsten umuligt at komme forbi de aromaer, der kommer fra værtshuset.

restaurant slavianski bazar i Moskva menu
restaurant slavianski bazar i Moskva menu

Banketter og receptioner

"Slavianski Bazaar" - en restaurant, hvor du altid kan bestille en ferie eller fest. Og en omfattende menu er altid forberedt til gæsterne. Selvfølgelig er der ingen, der forbyder kun selv at vælge, hvad han kan lide. For nemheds skyld blev der oprettet en særlig banketmenu. Den gennemsnitlige pris pr. regning pr. person opnås2000-3000 rubler. Hvis du besøger en taverna privat uden en fest, vil den gennemsnitlige regning være 1000-1500 rubler. Drikkevarer tæller ikke med.

anmeldelser af restaurant slavianski bazaar
anmeldelser af restaurant slavianski bazaar

barliste

Den er ikke så stor, som den kunne være. Flere populære øl, mjød, et par vodkaer, martinier til damerne. Men der er nok ikke-alkoholholdige drikkevarer: dette er en frugtdrik fra forskellige bær, friskpresset juice, milkshakes, kaffe af forskellige varianter og frugtsmoothies. Med din egen alkohol, som i mange institutioner i hovedstaden, kan du ikke gå igennem. Det samme gælder dog for læskedrikke. Der er ingen separat menu for små besøgende, men milkshakes, som der er et stort udvalg af, vil kunne glæde dem. Men retterne skal vælges individuelt.

Besøgende anmeldelser

Der er mange af dem. Restauranten "Slavianski Bazaar" har fået ret positive anmeldelser om sig selv. Besøgende forventer ikke meget af værtshuset, så de er tilfredse med det musikalske akkompagnement, servicen og køkkenet. Af hensyn til sidstnævnte kommer mange i øvrigt tilbage mere end én gang. Fiskeretterne er så lækre, at kontormedarbejdere fra nabobygninger kommer til restauranten til frokost eller middag. Men ikke alle er tilfredse med kvaliteten af banketter, for de har store forhåbninger til underholdningsprogrammet, som ikke præsenteres her særlig interessant. Livemusik sker sjældent, og stewarderne (ceremoniemesteren) skal invitere din egen. Ikke alle kan lide denne justering, da den gennemsnitlige score stadig ikke er så lille.

Er det det værdbesøg?

De, der går langs Bolshaya Ordynka, bør bestemt kigge ind i "Slavianski Bazaar". Selvom restauranten ikke imponerer med sin rigdom eller luksus, har den stadig et anstændigt køkken. Her kan du få en bid mad, mens du går, så du holder dig mæt til aften. Etablissementet er åbent fra 09:00 til 00:00. Derfor kan du selv under aftenpromenaden kigge derhen. Det er ikke nødvendigt at bestille bord på forhånd på en hverdag, da arbejdsbyrden ikke er for stor. Men i weekenden er det bedre at passe på stedet i forvejen, her er som regel udsolgt. At besøge en restaurant eller ej er alles sag, men det er værd at besøge mindst én gang. Det er ikke for ingenting, at ejerne opkaldte den efter den berømte institution, som stadig huskes og omtales med varme og venlighed. Den senere "Slavianski Bazaar" vil slet ikke skuffe, hvis du ikke på forhånd sætter store forhåbninger til kroen.

Anbefalede: