Kylling kammusling - en delikatesse i forskellige køkkener i verden

Indholdsfortegnelse:

Kylling kammusling - en delikatesse i forskellige køkkener i verden
Kylling kammusling - en delikatesse i forskellige køkkener i verden
Anonim

Kylling kammusling bruges meget ofte i forskellige køkkener i verden, hovedsageligt franske og koreanske. Det tilberedes på forskellige måder, inden det skal du kun lægge produktet i blød i vand eller hælde kogende vand over det, og derefter fjerne filmen.

Tilberedt kyllingemusling kan steges, koges, s altes og så videre. Julienne eller salater tilberedes ofte med dette produkt. Det går godt med løg, gulerødder, asparges. Kammuslinger smager som svampe, de ser smukke ud i et fad. En ulempe ved dette biprodukt er, at det er meget svært at finde kommercielt.

kylling kammusling
kylling kammusling

snack i kinesisk stil

Denne ret har en krydret smag. Den egner sig godt som snack til diverse alkoholholdige drikkevarer, og vil også fungere som en ekstra dekoration til det festlige bord.

madlavning

Ingredienser: fem hundrede gram kyllingemuslinger, to hundrede gram gulerødder, to løg. Og også en pakke krydderier til koreanske gulerødder, eddike og vegetabilsk olie.

Kylling kammuslinger, madlavningsom ikke tager meget tid, vaskes først, overhældes med kogende vand og renses for filmen. De koges i cirka tredive minutter, s altes når de er bløde. Varme kammuslinger skåret i strimler. Riv gulerødderne, hak løget, svits det hele i et par minutter. Kammuslinger blandes med grøntsager, vegetabilsk olie og eddike, krydderier tilsættes. Du kan også tilføje sojasauce til denne ret.

madlavning af kyllingemuslinger
madlavning af kyllingemuslinger

Jakobsmuslinger i cremefraiche

Ingredienser:

  • ti kyllingemuslinger;
  • én pære;
  • et glas hvidvin;
  • halvanden spiseskefuld smør;
  • en skefuld mel;
  • et halvt glas mælk og fløde hver.

Og halvtreds gram revet flødeost, s alt og krydderier.

Kyllingsmuslinger, opskriften som vi overvejer, vaskes og renses. Vin hældes i en gryde, løg og kammuslinger lægges deri og koges i ti minutter. Derefter tages kammuslingerne ud og knuses. Smelt smørret i en stegepande, tilsæt melet og steg det i to minutter. Retterne tages af komfuret, mælk og vin tilsættes. Sæt gryden tilbage på ilden og kog indtil blandingen tykner. Derefter sættes kammuslinger, løg, s alt og krydderier der, blandes, koges i endnu et minut og fjernes fra varmen. Kyllingemuslinger serveres i serveringsskåle, toppet med fløde og drysset med ost.

opskrift på kyllingemuslinger
opskrift på kyllingemuslinger

kinesiske kammuslinger

Ingredienser: hundrede og halvtreds gram tør hvidvin, fem hundrede gram kyllingemuslinger, et hundrede gram grøntpersille og løg, halvtreds gram sojasovs, tre stilke selleri, tre peberfrugter, saft fra en citron, en porre. Og også to gulerødder, en spiseskefuld honning, et fed hvidløg, sesamolie og smør efter smag, s alt og krydderier, chilipeber.

Først vaskes og koges kyllingemuslinger, hvis opskrift er meget original, en halv time i s altet vand. Sauce, honning, citronsaft og vin kombineres i en skål, tørrede kammuslinger tilsættes og koges i en halv time ved svag varme. Skivede grøntsager steges i sesamolie. Hvis der ikke er en sådan olie, kan du bruge enhver vegetabilsk olie. Grøntsager tilsættes kammuslingerne, blandes og koges et par minutter mere. I slutningen af tilberedningen tilsættes smør. Færdig kyllingemusling med grøntsager overføres til et fad og serveres køligt.

kinesisk suppe fra dette produkt

Ingredienser:

  • fire hundrede gram kyllingekød;
  • fem hundrede gram kyllingemuslinger;
  • én pose frossen grøntsagsblanding;
  • en halv kop ris;
  • laurbærblad;
  • greens;
  • s alt og krydderier efter smag.

Først vaskes kyllingen og koges i tre timer. Fyrre minutter før parathed begynder de at koge kyllingebouillon og glemmer ikke at fjerne skummet. Tilsæt to spiseskefulde eddike til gryden med kammuslingerne. Efter tidens forløb tages kammuslingerne ud og overføres til bouillonen. De vaskede ris kommes i den kogende bouillon. Grøntsager fortøes og tilsættes gryden. Fem minutter før afslutningen af tilberedningen tilsættes s alt og krydderier, laurbærblade og hakkede krydderurter.

opskrift på kyllingemuslinger
opskrift på kyllingemuslinger

Stegte kammuslinger

Ingredienser: seks hundrede gram kyllingemuslinger, samt to glas ris, tre løg, to tomater, fire fed hvidløg, fire spiseskefulde smør, to spiseskefulde tomatpure, en teskefuld tespidskommen og koriander, karry og sukker. Og også en knivspids gurkemeje og kardemomme, muskatnød, en varm chilipeber, et stykke ingefær, en stjerneanis, en kanelstang, s alt.

Kammuslinger vaskes og koges i en liter vand i en halv time. Hvidløg, ingefær og chili knuses, løg og tomater skæres i tern. Løg steges i olie, derefter tilsættes chili, ingefær, hvidløg, zira, muskatnød, karry og koriander, peber og gurkemeje. Kammuslinger lægges i denne masse og steges i fem minutter. Herefter s altes retten, et par skeer bouillon, tomater, tomatpure og sukker tilsættes. Blandingen fortsætter med at simre i yderligere femten minutter.

Serveres med ris og krydderier. For at gøre dette steges ris, kanel og stjerneanis i en gryde i olie, s altes, et glas kogende vand tilsættes og koges i ti minutter, dækket med låg. Den færdige ret serveres varm, pyntet med en persillekvist.

Anbefalede: