Okroshka med creme fraiche, mayonnaise og kvass

Okroshka med creme fraiche, mayonnaise og kvass
Okroshka med creme fraiche, mayonnaise og kvass
Anonim

Okroshka er en traditionel russisk suppe lavet efter mange forskellige opskrifter. Kvass, kefir kan tjene som basis, okroshka på creme fraiche og mayonnaise kan også laves. Tilsætningsstoffer er pølse eller kartofler, agurk, æg, dild eller grønne løg. Denne suppe viser sig at være diæt, nærende, forfriskende i køligt vejr.

Okroshka på creme fraiche
Okroshka på creme fraiche

Okroshka med cremefraiche

Denne suppe vil ikke tage mere end en time at forberede og tilberede. Tag en kvart kop creme fraiche, fire kopper koldt vand, en spiseskefuld eddike, en teskefuld s alt, to hundrede og tyve gram kogt pølse, to friske agurker, frisk dild, grønne løg, to kartofler, to æg. Skræl kartoflerne, dæk dem med vand og bring dem i kog. Efter tyve minutter, prøv at gennembore knolden med en kniv - kommer den let ud, er den klar. I løbet af denne tid, hårdkog æggene og afkøl under koldt vand eller i en skål med is. Bland vand og creme fraiche i en stor skål eller suppegryde, tilsæt eddike og s alt, bland grundigt. Okroshka på vand med creme fraiche skal stå i køleskabet et stykke tid. Skær kartofler og æg, pølse og agurker, hak grønt og kom det hele i en skål med suppebund. Okroshka på creme fraiche er klar. Server den til bordet.

Okroshka på vand med creme fraiche
Okroshka på vand med creme fraiche

Okroshka på creme fraiche med mayonnaise

Du skal bruge fire kartofler, fire æg, fem agurker, seks radiser, et bundt grønne løg og et bundt dild, tre hundrede gram kogt kød eller kogt pølse, et hundrede gram creme fraiche og et par af spiseskefulde mayonnaise, halvanden liter vand. Forbered først vandet - kog det og lad det køle af. Derefter skrælles og koges kartoflerne. Kog æggene og skær dem sammen med kartoflerne. Hak også kødet, hak grøntsager og krydderurter. Bland det hele, smag til med creme fraiche og mayonnaise. Hæld gradvist koldt vand i, prøv hvilken slags okroshka på creme fraiche smager. S alt kan tilsættes under processen. Den færdige ret vil erstatte både den første og den anden i sommervarmen. Takket være mayonnaise og cremefraiche er suppen ret nærende, men stadig let og ikke for høj i kalorier.

Okroshka med creme fraiche og mayonnaise
Okroshka med creme fraiche og mayonnaise

Kvass Okroshka

En af de traditionelle opskrifter involverer brugen af kvass. Okroshka på creme fraiche er en god mulighed, men alligevel viser suppen sig at være meget velsmagende. Tag en liter kvass, en liter koldt vand, fire kogte æg, fire kogte kartofler, fire agurker, otte spiseskefulde creme fraiche, et bundt grønne løg og frisk dild, en spiseskefuld s alt. Hak løg og dild fint. Skær agurkerne i kvarte på langs og skær dem i tynde skiver. Skær kartoflerne i tern og smuldr æggene. Gnid løget med s alt, så det ikke er bittert og bliver mere duftende. Bland løg med agurker, dild, kartofler og æg. Hældeet fad med en liter kvass og en liter koldt rent vand, s alt. Du kan gøre forholdet mellem kvas og vand anderledes for at opnå den smag, som din familie kan lide. Mere kvas vil gøre retten mere krydret, og på en mere vandig bund vil suppen blive blødere og mere mør. Med en ret som okroshka er det nemt at eksperimentere og opdage nye madkombinationer.

Anbefalede: