Hvilke restauranter i Petrozavodsk fortjener opmærksomhed
Hvilke restauranter i Petrozavodsk fortjener opmærksomhed
Anonim

Petrozavodsk er hovedstaden i Republikken Karelen. Byen ligger ved bredden af Lake Onega. Afstanden til Moskva er omkring 1000 km. En by med en befolkning på lidt over 275 tusinde mennesker er slående anderledes end støjende storbyområder.

Restauranterne i Petrozavodsk er mange og varierede. Besøgende i byen og lokale, der planlægger at besøge cateringvirksomheden, har masser at vælge imellem.

Populære restauranter i Petrozavodsk: liste

  • "Boulevard" - st. Kuibysheva, 26 (2. sal i Onego Palace Group of Companies, forfatterens russiske køkken).
  • "Genatsvale" - 35 Lenin Ave (georgisk interiør og køkken).
  • "Deja Vu" - Lenin Ave, 20 (restaurant-bistro, billig og velsmagende).
  • "Caudal" - Lenin Ave, 14 (SEC "Maxi", europæisk, japansk, middelhavskøkken, buffet).
  • "Kivach" - Lenin Ave, 28 (bar-restaurant, europæisk, russisk køkken, rimelige priser).
  • Petrozavodsk restauranter
    Petrozavodsk restauranter
  • "Onegin" - emb. Varkausa, 12 (klub-restaurant, 3 dansegulve, forfatter, russisk, europæisk køkken).
  • "Panoramic" - Hotel "Onego Palace", st. Kuibysheva, 26 (11. sal, fantastisk udsigt, europæisk køkken).
  • Restaurant "Satsivi" - Petrozavodsk, Birch alley, 31 (kaukasisk, europæisk køkken, levende musik).
  • "Old Town" - st. Volodarskogo, 24 (restaurant-tavern, russisk køkken, 3 temahaller).
  • "Harbin" - st. B altiyskaya, 21a (kinesisk køkken og interiør).
  • Fusion - st. Krasnoarmeiskaya, 33 (europæisk, fjernøstligt, centralasiatisk køkken).
  • Saloon Sanches - 26 Lenin Ave (mexicansk, europæisk køkken, cigarer).
  • PTZ - st. Dzerzhinsky, 11 (ungdomsbar-restaurant, russisk, amerikansk, italiensk, fransk, japansk, tjekkisk køkken, fitnessmenu).

Ølkendere

  • "Bavarius" - Oktyabrsky Ave, 13 (europæisk, japansk køkken).
  • "Neubrandenburg" - st. Engels, 13 (tysk køkken).
  • Patisson - st. Zaitseva, 67 (god til forretningsmøder, europæisk, japansk køkken, grill).
  • Paulaner Brauhaus - pl. Gagarina, 1 (livemusik).
  • THE PINTA PUB - Birch alley, 25a (budget).
  • Billede "Northern" restaurant, Petrozavodsk
    Billede "Northern" restaurant, Petrozavodsk

Familievenlig

  • "Begemot" på gaden. Dzerzhinsky, 7 (klub-restaurant, bibliotek, levende musik, japansk, mexicansk, europæisk køkken, børnemenu).
  • "Geisha" - st. Engelsa, 10 (japansk, panasiatisk køkken, børnemenu).
  • Kæden af kaffe-restauranter "Parizhanka" (pan-asiatisk, europæisk køkken, menuer og underholdning for børn) - st. Karl Marx, 19 og 22; Lenin Ave, 31; st. Pravda, 40; Oktyabrsky Ave, 13; st. Engels, 10; st. General Frolov, 8.
  • Godt måltid – 17a Internatsionalistov Boulevard (RK "Atmosfera", fastfood, hal for børn).

Den eneste karelske restaurant i Rusland

Restauranter i Petrozavodsk serverer næsten ikke deres nationale retter, med undtagelse af "Karelskaya Gornitsa". Det ligger på Engels Street 13. Tarmo Vasenius var inviteret som kok fra Finland, der tilbereder alle sine retter "fra hjertet".

Institutionens lokaler er et rigtigt museum for karelsk historie og kultur. Der er 4 værelser og 3 stande til gæster. Kød, fisk, grøntsager, svampe, bær bruges i madlavningen. Maden bliver ikke stegt, men sygner hen i et særligt apparat (som i et gammelt russisk komfur). Rygning er ikke tilladt her.

Campingvogn, Petrozavodsk, restaurant
Campingvogn, Petrozavodsk, restaurant

For børn er der en separat menu kaldet "Magical Land of Vkusnyandiya". Unge besøgende vil også være interesserede i mange interiørartikler (snurrehjul, en brownie på komfuret, et vaskebord, fiskenet osv.).

Restauranten er ikke billig - den gennemsnitlige regning er fra 3000 rubler.

Den største restaurant i byen

"Severny" er en restaurant (Petrozavodsk, Lenin Ave., 21), som ligger på hotellet af samme navn. Det er det ældste sted i byenfungeret siden 1939. I 2012 blev "Northern" rekonstrueret.

Der er flere haller med forskelligt design: en rig provinssal, et lille rum i form af en karelsk hytte, festsale, et legerum for børn. "Severny" er en restaurant (Petrozavodsk), som har sit eget bryggeri. Der er en scene, et dansegulv, monitorer med livevokalister og musikere.

Menuen byder på retter fra russisk, karelsk og europæisk køkken. Separat tilberedt mad til børn. Prisen er lidt over gennemsnittet, billige forretningsfrokoster.

"Karavan" (Petrozavodsk, hotelrestaurant på Muezerskaya-gaden, 15a)

Dette er en af de unge virksomheder i byen. Hotellet har en god sauna med swimmingpool og 6 dobbeltværelser. Interiøret i restauranten er indrettet i klassisk stil: store klinker på gulvet, gardiner for vinduerne, træborde og -stole, indbyggede dagslyslamper. Der er stande til små virksomheder (op til 9 personer). Køkken - europæisk, orientalsk, kaukasisk, russisk.

Satsivi Restaurant, Petrozavodsk
Satsivi Restaurant, Petrozavodsk

Der er et dansegulv, pylon, levende musik, tv-skærme. To sale: et tehus med en rigtig pejs og et selskabslokale til 180 gæster. Til middag, frokost og især festligheder (banketter, bryllupper, jubilæer, dimissioner, firmafester) er restauranten på Karavan-hotelkomplekset velegnet.

Petrozavodsk, restaurant "Fregat"

Fregat Hotel er beliggende i bygningen af den gamle flodstation ved bredden af Lake Onega. Slutter i 2016genopbygning af denne bygning. Alle gæster på hotellets to-etagers restaurant bemærker den vidunderlige udsigt over søen gennem de enorme panoramavinduer.

Interiøret er domineret af hvide og pastelfarver. En vindeltrappe fører til den anden etage. Møblerne her er moderne: stole, flet- og bløde lænestole, sofaer.

Menuen byder på retter fra moderne russisk og europæisk køkken. Restauranten er placeret som en familie. Listen over retter omfatter grill-, fisk-, skaldyrs- og kødretter. Dette sted har et bredt udvalg af drinks og desserter.

Den gennemsnitlige check er 1500-2000 rubler.

Farverig restaurant "Petrovsky"

Petrozavodsk er ligesom restauranten "Petrovsky" opkaldt efter den store russiske zar - Peter I. Institutionen ligger på følgende adresse: pl. Lenina, 2.

Inde i restauranten er meget original: dyreskind hænger på hvide vægge, haller og korridorer har et hvælvet loft, en kanon med kanonkugler står på gulvet, flerfarvede farvede glasvinduer, smedede sorte tremmer og kæder.

Restaurant "Petrovsky", Petrozavodsk
Restaurant "Petrovsky", Petrozavodsk

Køkkenet her er russisk og karelsk. Der spilles levende musik om aftenen. Priserne er rimelige (en solid middag koster omkring 1500 rubler).

Turister, der elsker at prøve det nationale køkken, bør besøge restauranter i Petrozavodsk, som har karelske retter på menuen.

Anbefalede: