Original opskrift. Havmuslinger stegt i sojasovs

Original opskrift. Havmuslinger stegt i sojasovs
Original opskrift. Havmuslinger stegt i sojasovs
Anonim

Seafood er, hvad mange mennesker kan lide. Sådanne retter er altid meget populære og efterspurgte. Som følge heraf kan omkostningerne ved et sådant måltid alvorligt ramme lommen på dem, der ønsker at nyde fisk og skaldyr. Disse delikatesser er dog ganske mulige at lave mad derhjemme. For at gøre dette skal du først studere den detaljerede opskrift og derefter følge dens trinvise instruktioner.

kammusling opskrift
kammusling opskrift

Som et resultat kan du ikke kun glæde din familie, men også overraske dine gæster.

Opskriften på kammuslinger er i sagens natur meget enkel. Forbered følgende sæt ingredienser:

  • frisk hvidløg (5 fed);
  • 50 ml sojasauce;
  • nudler kaldet "glas" fra bælgfrugter (200 g);
  • et lille stykke smør (60g);
  • Jakobsmuslinger (500 g).

Denne rethar en usædvanlig, men meget behagelig smag. Stegte kammuslinger, hvis opskrift vil blive beskrevet nedenfor, findes meget ofte på menuen på de dyreste eliterestauranter. Faktisk er prisen på sådan en ret overkommelig for alle, der ved, hvordan man laver mad.

Opskrift på stegte kammuslinger
Opskrift på stegte kammuslinger

Hvis du har et frossent produkt på hænderne, så skal kammuslinger i dette tilfælde først opbevares i køleskabet, så de tøer op. Sæt en stegepande på gas, tilsæt lidt vegetabilsk olie til den. Det skal koge. Kom derefter havmuslingerne på panden. De skal først steges grundigt på den ene side, og derefter vendes til den anden. Denne opskrift (kamuslingen skal have en gylden nuance som et resultat) giver en fuld eller medium grad af parathed af fisk og skaldyr. Under alle omstændigheder bliver retten saftig og meget mør.

For at pifte kammuslingerne op, hak hvidløget og kom det i gryden. Kom smørret der og hæld den koncentrerede sojasovs. Efter disse manipulationer skal du gøre ilden under gryden svagere. Svits kammuslingerne i cirka 10 minutter. Samtidig skal panden dækkes med låg (som opskriften anbefaler). I dette tilfælde er kammuslingen bedre gennemblødt i sojasovs og får en delikat hvidløgssmag. Peber og s alt retten i et par minutter, indtil den er klar.

Bliv styret af dine egne præferencer, når du laver mad. Hvis sojasaucen virker for s alt, så kan den spædes op med vand elreducere mængden af. Det samme gælder hvidløg. Du kan vælge en hvilken som helst liste over krydderier og urter for at gøre retten mere original. Samtidig vil den overordnede smag af delikatessen slet ikke lide.

Opskrift på havmuslinger
Opskrift på havmuslinger

Denne opskrift (det er meget vigtigt at sætte kammuslingen af med den rigtige sideskål) involverer tilsætning af glasnudler. Dens smag er i perfekt harmoni med krydret fisk og skaldyr og tilføjer et strejf af ømhed til denne originale ret. Hun forbereder sig meget enkelt. Det er nødvendigt at koge nudlerne i henhold til instruktionerne angivet på deres emballage, og derefter hælde resten af saucen fra gryden.

Tilbered denne ret ikke kun på helligdage, men også på almindelige hverdage for at tilføje lidt fest til rutinen. Denne opskrift (havmusling steges meget hurtigt og enkelt) giver meget lidt fritid. Derfor behøver du ikke gøre meget for at tilberede denne delikatesse.

Anbefalede: