Mascarponeost - hvad er det?

Mascarponeost - hvad er det?
Mascarponeost - hvad er det?
Anonim

Mange af os er stødt på navnet mascarpone. Hvad det er, er det dog ikke alle, der ved. Mascarpone er en blød og mør ost, der indeholder 60 eller 75 procent mælkefedt. Farven på dette produkt minder meget om frisk fløde, og dets smag er ret raffineret og usædvanlig.

Mascarpone-ostfunktioner

hvad er mascarpone
hvad er mascarpone

Dette italienske produkt er primært lavet af komælk. Som regel er denne ost kun forbundet med desserter og slik, men den kan også tilføjes til andre retter, såsom pasta. Denne ost er meget nem at tilberede, fordi den ikke kræver lagring eller presning. Cremen opvarmes og kombineres derefter med en speciel vinsyre. Den resulterende blanding fjernes fra komfuret, og overskydende valle fjernes. Før brug anbefales det at afkøle osten ved at opbevare den i køleskabet i mindst 12 timer. Hvis du ikke selv vil tilberede dette udsøgte mejeriprodukt, så kan du blot købe mascarponeost. Dens pris varierer fra 250 til 350 rubler. For dem, der ønsker at vise deres kulinariske færdigheder, tilbyder vi en opskrift på dette produkt.

Sådan laver man mascarponeost

Hvad er det herer, har du allerede forstået. Nu har du i det mindste den mindste idé om denne ost, og du kan begynde at lave mad. Hæld først 1 liter tung fløde i en dobbeltkedel eller opvarm dem i et vandbad til 80 grader, tag derefter af komfuret og fortsæt med at røre. Tilsæt vinsyre og bland grundigt. Dræn cremen i et dørslag gennem ostelærred og lad det trække i køleskabet i 12 timer. Det resulterende produkt kan bruges inden for en uge.

Mascarpone-kageopskrift

opskrift på mascarpone kage
opskrift på mascarpone kage

I de fleste tilfælde tilsættes denne ost til forskellige desserter for en uforglemmelig delikat smag. Særligt velsmagende er chokoladekagen med tilsætning af denne ost. Til denne dessert skal du bruge 2 barer mørk chokolade, en pakke smør, 140 gram mel, 3 æg, en teskefuld bagepulver, mascarponemousse - som er let at gætte, tilsæt blot 50 gram sukker, 2 æg og en teskefuld til 500 gram ostevanillin. Du kan blandt andet tilføje en kugle cremet is til kagen.

Tilberedningsmetode

Forvarm ovnen til +180 grader. Bræk chokoladen i stykker og skær smørret i tern. Alt dette skal smeltes i et vandbad. Efter afkøling af indholdet tilsættes det sigtede mel, bagepulver og æg, pisket til et luftigt skum med sukker, til den resulterende masse. Smør formen med smør, drys med mel, kom halvdelen af chokoladedejen og jævn.

mascarpone ost pris
mascarpone ost pris

Top med ost, æg og vanilje essens mousse,efter at have bragt massen med en blander til en homogen konsistens, dæk den derefter med den anden halvdel af dejen. Bages i en time. Afslut med flormelis og top med en kugle is. Som et resultat har du en fremragende kage med tilsætning af mascarponeost.

Hvad er det - mascarpone - og hvad er dens fordele, der er ingen spørgsmål tilbage. Dette er en lækker ost, der vil gøre enhver af dine retter til et rigtigt kulinarisk mesterværk.

Anbefalede: