Nogle interessante opskrifter på, hvordan man bager et græskar i kombination med forskellige produkter

Nogle interessante opskrifter på, hvordan man bager et græskar i kombination med forskellige produkter
Nogle interessante opskrifter på, hvordan man bager et græskar i kombination med forskellige produkter
Anonim

Forsøger du kun at spise sund mad? Så sørg for at inkludere bagte græskarretter i din kost. Der kan være mange madlavningsmuligheder - fra en række søde desserter til originale andenretter. I denne artikel finder du flere opskrifter på, hvordan man bager et græskar ved at kombinere det med forskellige ingredienser. Nogle af de foreslåede retter vil falde i din smag.

hvordan man bager græskar
hvordan man bager græskar

Hvordan bager man et helt græskar?

Du kan bruge frugten som en beholder til fyld. Hvordan bager man et græskar korrekt, så det viser sig at være blødt indeni og samtidig ikke for stegt på ydersiden? Den enkleste og mest pålidelige løsning på dette problem er at bruge folie. Pak et helt græskar ind i det, og i 15-20 minutter. før den forventede beredskab åbner du kanterne af den beskyttende film lidt, så skålen brunes lidt. Sådan en "gryde" er norm alt fyldt med en slags grød eller en blanding af grøntsager. Aromaen, der breder sig gennem køkkenet, når du bruger produkter, er simpelthen ubeskrivelig! Du kan også bage tilberedt hulinde i en grøntsag, derefter fra frugtkødet for at forberede fyldet til tærter. Dette vil tage omkring 1 time.

Sød diætopskrift, hvordan man bager græskar med hytteost

hvordan man steger græskar
hvordan man steger græskar

300 g frugtkød, skåret i små stykker, og hæld 0,5 liter rå skummetmælk i og lad det simre i en gryde, indtil det er blødt. Efter næsten fuldstændig afkøling bringes massen med en gaffel, røremaskine eller blender til en homogen konsistens. I den resulterende blanding tilsættes 200 g fedtfri let hytteost, lidt s alt og 3 spsk. l. med et helt glas hvidt sukker. Efter at have blandet alle ingredienserne godt, kom massen i en form, der er rigeligt smurt med eventuelt fedtstof eller olie eller i små portionsgryder. På toppen med en kogebørste påføres et lag bestående af 2 æggeblommer blandet med 3 spsk. l. fedtfattig creme fraiche. Steg i ovnen i 15-20 minutter. Dryp med let yoghurt ved servering. Sådan en gryderet vil være meget nyttig for børn.

Måden at bage græskar med sammenpisket æg

Udskift hytteosten efter forrige opskrift med 2-3 stk. sammenpisket æg. Og efter at have lagt den blandede masse i formen, smør den ikke med blommeblandingen, men kun med creme fraiche. Ved servering dryp med smeltet honning. Appetitlig, enkel og sund!

bagte græskarretter
bagte græskarretter

Original opskrift på stegning af græskar med krydderier

Udskåret frugt kan tilberedes i ovnen uden nogen tilsætningsstoffer. Denne ret serveres norm alt som tilbehør til kødprodukter, hældning af creme fraiche eller tomatsauce. Du kan ogsådiversificere smagen med krydderier, generøst smøre stykker af græskar med dem. For at gøre dette skal du forberede en duftende blanding. Pil 3 mellemstore fed hvidløg og hak dem. Pres saften fra en halv citron. Hak persillebunken fint med en skarp kniv. Bland krydderurter, hvidløg og citronsaft med 2 spsk. l. vegetabilsk olie og ufuldstændig (uden dias) 1 tsk. bords alt. Fordel dressingen over græskarskiverne og læg dem på en bageplade, indpak et stykke folie. Efter 30 min. åbn kanterne lidt, så stykkerne brunes, og drys med sesamfrø. Efter et stykke tid vil retten være dækket af en lækker skorpe. Om 10 minutter. krydret bagt græskar er klar!

Anbefalede: