Opskrifter på tunpasta på dåse
Opskrifter på tunpasta på dåse
Anonim

Du vil ikke overraske nogen med velkendt og ret kedelig pasta i dag. Men når du hører: "I dag til frokost - pasta med dåsetun", begynder du at forstå, at nu vil du ikke spise almindelig spaghetti, men noget usædvanligt, der kun serveres på italienske restauranter. Faktisk er alt meget enklere. Selv en nybegynder eller helt uduelig værtinde kan tilberede sådan en ret. Hvis nogen ikke tror, så er det nok at huske vores flådepasta. Er der nogen, der tør indrømme, at de ikke ved, hvordan man tilbereder denne ret? I mellemtiden er dette intet mere end en russisk analog af en oversøisk ret. Nå, næsten ens. Dog tekster nok. Det er tid til at gå fra ord til handling.

Så, heltinden i vores dagens anmeldelse er pasta med dåsetun. I dag vil vi afsløre hemmelighederne bag forberedelsen for dig.

tunpasta på dåse
tunpasta på dåse

Tips

Vær ikke bange for udlandetordet "indsæt". Selv italienerne mener med det samme spaghetti og pasta og andre lignende melprodukter. Så grundlaget for retten er velkendt for os alle. Den eneste ting at gøre er at vælge dem korrekt. Det vil sige, at vi ikke snupper den første pakke, der støder på i butikken, for “prisen er rigtig”, men læs nøje hvad der står på pakken. Ideelt set er det tilrådeligt at henvende sig til kassen med en pakke med produkter lavet af fuldkornsmel. Forresten indeholder de de fleste fibre, der er så nødvendige for vores krop. Som et resultat vil retten vise sig at være diæt. Hvis omkostningerne ved det grundlæggende grundlag for et fremtidigt mesterværk ikke desto mindre får dig til at falde i stupor, skal du vælge produkter, der er lavet af durumhvedemel. Men dette er den tærskel, over hvilken det ikke er værd at krydse. Køb af "Ekstra" klasse vermicelli vil føre til, at du ved udgangen ikke modtager oversøisk pasta, men pastagrød a la en ret fra en lokal kantine.

tun pasta opskrift på dåse
tun pasta opskrift på dåse

Når du laver mad, skal du følge den gyldne regel: det er bedre at underkoge end overkoge. Prøv derfor altid i processen: din pasta skal allerede være blød, men stadig lidt skrøbelig.

Og en ting mere: Skyl aldrig pasta under koldt vand! Så du ødelægger ikke kun smagen, men også produkternes struktur. Med enkle ord: Din pasta med dåsetun ligner mere den samme grød og ikke en italiensk ret. Det er måske alt. Og lad os nu stifte bekendtskab med madlavningsmulighederne. Og den første bliver en pastaopskrift med dåsetun og tomater.

Hvad du skal bruge til madlavning

I det store hele, hvis du ikke er for klog, kan du bare lave pasta med dåsetun - alligevel vil hjemmelavede mennesker takke dig i det mindste for at variere den sædvanlige menu.

pasta med dåse tun og tomater
pasta med dåse tun og tomater

Denne ret har dog stadig brug for et par ekstra ingredienser, takket være hvilke dens smag vil være virkelig rig og raffineret. Så hvad har vi brug for? Opbevaring:

  • Fem hundrede gram pasta.
  • En lille rød chili.
  • Også et, men allerede et stort løg.
  • Flok basilikum.
  • Dåse tun.
  • Flok basilikum.
  • Tomater (kan være friske eller dåse, men under alle omstændigheder skal du bruge 800 g).
  • En håndfuld revet parmesan.
  • Citron.

Sådan laver man mad

Pasta med tun på dåse og tomater er ekstremt nemt at tilberede. Du skal starte med saucen. I en opvarmet gryde i olivenolie skal du stuve finthakkede basilikumstilke, peberfrugter og løg. Det tager fem minutter, ikke mere. Dernæst, i en blender, skal du hakke (efter at have fjernet skindet) tomaterne, tilføje dem til gryden sammen med tunen moset med en gaffel. Hold ved lav varme i 29 minutter. Mens saucen koger, skal du koge pastaen i kogende, s altet vand. Som nævnt ovenfor. Husk, at vi ikke vasker dem? Bare dræn vandet fra og anret det på tallerkener. Hæld saucen over, som allerede er klar på det tidspunkt,Drys med ost og basilikumblade. Drys med citronsaft. Lad os blande. Tid til at spise!

pasta med dåsetun i cremet sauce
pasta med dåsetun i cremet sauce

Pasta med dåsetun i cremet sauce

Endnu en opskrift. Tilberedningsprocessen er også ret enkel, men med nogle af dens nuancer. Vi skal bruge:

  • Tun på dåse en dåse.
  • Pasta (læs: kvalitetspasta) - de samme fem hundrede gram.
  • Én pære. Et par fed hvidløg.
  • Et hundrede eller et hundrede og halvtreds milliliter fløde.
  • For elskere af krydret - en lille varm peber.

Tilberedningsproces

I oliven- eller dåseolie (hvis tunen ikke er i sin egen saft), steg det hakkede løg og hvidløg. Til blødhed. Tilsæt derefter meget finthakket peber. Efter - fisk. Vi ælter. Varm op i et par minutter. Hæld derefter fløden i, bring det i kog og fordamp en del. S alt og peber. Dræn vandet fra den allerede tilberedte pasta, og tilsæt det derefter til saucen. Rør forsigtigt, hold de første to minutter i brand, og derefter den samme mængde allerede uden det. Lige under låget. Vi kalder hjem til bordet. Ved servering kan retten evt drysses med revet ost.

tunpasta på dåse
tunpasta på dåse

Som du kan se, er tunpasta på dåse ekstremt nem at lave. Og hvad der er særligt værdifuldt i dag, hurtigt!

Anbefalede: