Sådan laver man banancreme til kiksekage
Sådan laver man banancreme til kiksekage
Anonim

Mange mennesker kan lide kiksekager, fordi de kan have absolut enhver imprægnering. For enhver smag kan du vælge en creme til sådan en dessert, og den passer godt til en mør dej. Bananer er gode som fyld, og hvis du blander dem med noget, får du en usædvanlig og velsmagende delikatesse.

banancreme svampekage
banancreme svampekage

Hvis du f.eks. aldrig har prøvet at parre blåbær og banan, bør du bestemt prøve det. Kage med banancreme og friske bær vil pynte ethvert bord.

Fløde med flødeost, bananer og blåbær

Når du har bagt kiksekagerne og lader dem køle af, er det tid til at begynde at forberede cremen. Denne fyldning udføres i lag.

Til at begynde med blandes flødeost (200-250 g) og en lille smule sukker grundigt, indtil der opnås en jævn og ensartet masse. Denne blanding påføres kagen i et ensartet tykt lag. Læg derefter et lag bananer oven på den sødede ost, skåret i ringe eller moset til en puré. Du skal bruge omkring 4 frugter, afhængigt af størrelsen på din kage. Arranger derefter blåbærene oven på bananerne og top med det andet kagelag. Overfladen af kagen kan dækkes med flødeskumeller sødet flødeost og pynt med bananskiver og blåbær. Serveres afkølet.

tyk kagecreme
tyk kagecreme

Banancreme til kiksekage kan tilberedes på andre måder. F.eks. baseret på mælk.

Anden vej

Ved at bruge frisk banan og kondenseret mælk kan du lave en duftende og tyk kagecreme. Som regel kan alle lide denne mulighed, især børn.

Det kræver følgende komponenter:

  • 3/4 stak. kondenseret mælk;
  • 3/4 stak. sukkersand;
  • 2 æggeblommer;
  • 3 spsk smør;
  • mos to bananer;
  • 3/4 stak. hakkede nødder;
  • 1 teskefuld vaniljeekstrakt.

Sådan laver man banancreme til svampekage med kondenseret mælk

Opvarm mælk, sukker, æggeblommer og smør ved lav varme, under omrøring hele tiden, indtil det er tykt (12-17 minutter). Tilsæt knust banan, valnødder og vanilje. Rør til der er dannet en jævn konsistens. Det er alt, du skal gøre. Banancreme til kiksekage er klar, det er kun tilbage at afkøle det og begynde at smøre kagerne. Du kan dekorere desserten med friske skiver bananer.

bananfløde kage
bananfløde kage

Banancremesvampekage - Opskrift til mikroovn

For hjemmekokke, der laver en eller to kager, er dette den bedste og nemmeste måde. På kun 7 minutter kan du tilberede en tyk kagecreme,som vil være meget velduftende og velsmagende. Du behøver ikke en dampkoger eller komfur, og du behøver ikke at håndtere mad, der sidder fast eller lækker.

For at gøre dette skal du bruge mikrobølgeovnen. Mikrobølger er ganske vist ikke særlig effektive, når det kommer til madlavning i store mængder, så restauranter og bagerier kan ikke bruge dem.

banan creme svamp kage opskrift
banan creme svamp kage opskrift

For at lave banancremesvampkage i mikrobølgeovnen skal du bruge:

  • 2¼ kopper mælk (enhver mælk vil duge, men en blanding af ¼ kop tung fløde og 2 kopper skummetmælk er at foretrække);
  • 4 æggeblommer;
  • ⅔ stak. sukker;
  • ¼ stak. majsstivelse;
  • ⅛ teskefuld s alt;
  • 1 tsk revet vaniljestang eller ekstrakt;
  • 2 spsk smør.

madlavningsordre

Bland mælk, æggeblommer, sukker, majsstivelse og s alt i en blender eller foodprocessor. Du kan også piske ingredienserne med et piskeris i hånden, bare sørg for at arbejde kraftigt. Bland produkterne i cirka 10 sekunder. Du skal ikke bekymre dig om skum - det forsvinder efter at have slået.

Hæld den tilberedte blanding i en ildfast glasskål. Kog i mikrobølgeovnen ved høj temperatur. Når de første 4 minutter er gået, fjern cremen, rør rundt og læg tilbage. Gentag denne proces hvert 30. sekund. Den samlede tilberedningstid skalvære 5-7 minutter.

Se omhyggeligt på konsistensen af blandingen. Den bliver meget hurtigt tyk, og din opgave er at opnå et optim alt look, der gør, at du kan smøre kagen jævnt. Når dette sker, vil cremen ligne en stor klump, der rejser sig i midten eller på den ene side. Pisk det meget kraftigt, indtil det bliver jævnt igen. Du skal have en tyk budding-lignende blanding. Vigtigst af alt, lad ikke produktet koge under tilberedningen. Si den resulterende vanillecreme gennem en sigte, så dens konsistens bliver ensartet.

banancreme til kiksekage med kondenseret mælk
banancreme til kiksekage med kondenseret mælk

Tilføj vanilje og smør til tyk varm fløde. Stræk plastfolien ud over fadets overflade for at forhindre, at der dannes skorpe. Lad produktet køle af indendørs (eller i en skål med is, hvis du mangler tid), indtil det er let varmt. Banancreme til kiksekage ved hjælp af denne teknologi kan laves på to måder.

Hvordan lægger man en kage i blød?

Den første metode er at blande den afkølede blanding grundigt med bananpuré og begynde at fordele desserten. Den anden metode er at påføre et lag creme på kagen og derefter lægge skiver af bananer ovenpå. Frugter skal stables i et næsten jævnt lag. Endnu et lag creme påføres ovenpå, derefter lægges den øverste kage ud. Hvis kagen består af tre dele, gentages proceduren igen. Et lag creme påføres også ovenpå.

Denne kage serveres afkølet. Derfor umiddelbart efter at have udtværet detskal stilles i køleskabet i 2-3 timer. For at forhindre, at cremen begynder at tørre og danne en skorpe, er det nødvendigt at dække den med en plastikfilm. Server med flødeskumsrosetter og friske bananskiver.

Anbefalede: