Opskrift på den klassiske salat "Vyuga"

Indholdsfortegnelse:

Opskrift på den klassiske salat "Vyuga"
Opskrift på den klassiske salat "Vyuga"
Anonim

Hver værtinde, der forbereder sig til nytårsferien, ønsker at overraske gæster og lave noget usædvanligt og ukonventionelt. Dybest set udsættes retter som salater for forskellige eksperimenter. De forsøger at ændre dem, tilføje nye ingredienser, erstatte saucen med en pikant dressing. I denne artikel vil vi lære dig, hvordan du laver en overraskende velsmagende og enkel salat "Vyuga". Denne ret er ikke kun appetitlig, men også meget nærende på grund af tilstedeværelsen af kartofler.

Salat "Vyuga"
Salat "Vyuga"

Væsentlige produkter

Ikke en eneste salat vil være overflødig på festbordet. Derudover er den klar på kun 30 minutter. Takket være sammensætningen af nærende ingredienser indeholder en portion Vyuga-salat omkring 180 kilokalorier.

Påkrævet til madlavning:

  • 2-3 kartofler afhængigt af produktets størrelse.
  • 100 gram champignonsvampe.
  • Et stykke skinke vejer100–120 gram.
  • En krukke grønne ærter på dåse.
  • 2 pickles.
  • Kogte kyllingeæg - 2 stk.
  • 50 gram hård ost.
  • Grøn.
  • Mayonnaise til salatdressing "Vyuga".
  • Solsikkeolie til stegning.
  • S alt og krydderier.

Tilberedning af en ret

Før du laver en salat, skal du forberede de enkelte ingredienser. Fjern skindet fra kartoflerne og skær dem i tern. Hæld derefter solsikkeolie i bunden af en varm stegepande og hæld kartoffelsugerør i beholderen. Steg derefter stængerne under konstant omrøring til pommes frites. De skal have en gylden nuance.

Fordel papirhåndklæder på en tallerken eller bakke. Hæld derefter de stegte kartofler på køkkenrulle for at opsuge den overskydende olie og køle hurtigt af.

salat "Vyuga" med skinke
salat "Vyuga" med skinke

Mens sugerørene afkøles, vaskes champignonerne til Blizzard-salaten og skæres i store stykker. Steg dem i samme beholder og læg dem derefter på en serviet i en tallerken. Solsikkeolien vil blive absorberet i køkkenrullen, og svampene vil tørre ud.

Samtidig med stegningen af svampene koges æggene i 10 minutter. Skyl derefter i isvand, fjern skallen og skær i små skiver.

Hak et stykke skinke og to agurker i strimler og bland med æg i en forberedt skål. S alt emnet og tilsæt stegte svampe. Dræn s altlagen fra en dåse dåseærter, tør indholdet ogblandes med salatingredienserne. Riv derefter et stykke ost med sugerør på et rivejern med store celler og drys emnet med dem. Tilføj krydderier, hakket grønt og løgfjer til nytårssalaten "Vyuga", og bland alle ingredienserne.

Til sidst tilføjes mayonnaise og sprøde kartoffelstrimler. Rør forsigtigt med en ske og pynt toppen med en kvist persille og hakket løg.

Mangfoldighed i sammensætning

Til pikanthed kan Vyuga-salat med skinke varieres lidt ved at erstatte eller tilføje nogle ingredienser. Fx kan champignoner erstattes med friske eller tørrede skovsvampe. Men før stegning skal de koges i en halv time. Læg tørre frugter i blød før kogning i koldt vand.

Nytårs salat "Vyuga"
Nytårs salat "Vyuga"

Løg passer godt til svampe, så skær hovedet i halve ringe og steg med dem, indtil de er gyldenbrune.

I stedet for skinke kan du tilberede kogt pølse eller kogt fjerkrækød. Mayonnaise kan erstattes med creme fraiche sauce.

Artiklen giver en klassisk opskrift på salat "Vyuga" med traditionelle ingredienser. Fantasy og eksperimenter, som i alle andre retter, er tilladt. Prøv det, og dine salater bliver unikke og vil fange gæster med en udsøgt og pikant smag.

Anbefalede: