Sådan laver man kiks salat
Sådan laver man kiks salat
Anonim

Blanding af forskellige ingredienser under madlavning giver dig mulighed for at lave virkelig usædvanlige og meget velsmagende retter. Og mange husmødre bruger de mest vovede og uventede kombinationer for at få en unik smag, der ikke kun vil overraske, men også glæde familien. Og kikssalaten kan virkelig imponere selv de mest lunefulde.

salat med kiks
salat med kiks

Tomatopskrift

Børn kan lide denne mulighed, fordi det viser sig at være et usædvanligt, behageligt og vigtigst af alt tilfredsstillende måltid. Salat med kiks i henhold til denne opskrift tilberedes bedst fra kiks i form af fisk. Den er lille, s alt, smuldrer næsten ikke.

Ingredienser

De er ret enkle og findes i næsten alle køkkener:

  • fiskekiks;
  • tomater;
  • kogte æg;
  • greens;
  • mayonnaise;
  • hvidløg (et fed, ikke mere);
  • blød ost.

Mayonnaise kan erstattes med creme fraiche eller hjemmelavet tatarsauce.

salat med dåsemad og kiks
salat med dåsemad og kiks

Tilberedningsmetode

Salaten med "Rybki"-cracker går meget hurtigt. Hvidløget presses ud til en vælling, osten knuses med en gaffel, det grønne hakkes så fint som muligt. Æg kan rives fintrivejern. Eller bare mos med en gaffel til det er fint. Tomater skæres i tern. Alle ingredienser undtagen cookies blandes. Kiks og sauce tilsættes lige før servering af retten, så den første knaser, og den anden ikke lader den blive for våd. Du kan desuden dekorere den med grønt og skiver af tomater.

opskrift på kiks salat
opskrift på kiks salat

Dåsevariant

Denne opskrift viser sig ikke bare at være en salat med dåsemad og kiks, men en rigtig solid kage. Kalorieindholdet i en sådan ret er cirka 600-650 kilokalorier. Derfor er denne mulighed bestemt ikke egnet til dem, der er på diæt. Derudover bør de, der har tarmproblemer også holde sig fra sådan en udsøgt, men fed og tung ret.

fiskekiks salat
fiskekiks salat

Hvad du har brug for

Salat med dåsemad og kiks er norm alt lavet af dåsefisk. Det tager kun en krukke lyserød laks eller saury. Enhver fisk du kan lide duer. Kiks er bedre at tage med urter og s alt, ikke for små. Formen afhænger af den beholder, hvori salaten med småkager skal samles. En kiks kan være firkantet, rektangulær eller rund. Derudover skal du bruge hård ost, grønt, kogte kyllingeæg og hvidløg. Og selvfølgelig mayonnaise eller sauce. For eksempel tjære-tjære, hvidløg, ost, til dumplings. Du kan tilberede dem selv eller tage færdige industrielle. Men cremefraiche er ikke nødvendig her, for den er for intetsigende og fedtet.

Sådan indsamler du

Opskriften er slående i sin enkelhed oggeni på samme tid. Væsken drænes fra dåsemaderne, så salaten ikke bliver for våd. Mos fisken med en gaffel til den er glat. Det er meget vigtigt at vælge de dåsemad, der praktisk t alt ikke indeholder frø, ellers kan du ved et uheld blive kv alt. Æg deles i hvider og æggeblommer. De første gnides på et fint rivejern og blandes derefter med sauce eller mayonnaise. Æggeblommerne knuses med en gaffel eller hakkes med en kniv. Osten gnides på et meget fint rivejern. Hvidløg knuses, blandes med æggeblommer. De tilføjer også revet ost. Småkager lægges ud i bunden af beholderformen, dåsemad lægges ovenpå. De er smurt med proteiner med sauce, drysset med urter. Alt dette er rigeligt drysset med ost med æggeblommer og hvidløg. Når kikssalaten er infunderet (ca. 20-30 minutter, længere hvis muligt), tages den ud af formen og lægges ud på en stor flad tallerken. Så det bliver en usædvanlig solid kage.

minisalater

Denne mulighed er meget god til en fest, hvor der er stor efterspørgsel efter forretter. Cracker salat, hvis opskrift vil blive beskrevet, er mere som en canape eller en mini sandwich. Det er behageligt at spise, og det ser usædvanligt ud. Samtidig forbliver det en salat og ikke bare en forret.

salat med kiks
salat med kiks

Hvad du har brug for

Har bestemt brug for en kiks (rund, ikke sød). Den er god, hvis den er med ost eller s alt, med krydderurter eller krydderier. Men "begyndende" cookies kan være anderledes. De mest populære muligheder er dåse fisk og æg. Sidstnævnte koges først, derefter knuses med en gaffel. De tilføjer en dråbe olie fra dåsemad. Fisken er også lidt rynket. Alle ingredienser blandes og lægges derefter ud på småkager. Som en tilføjelse kan der være behov for en kvist grønt.

Agurkefyld

Denne mulighed er ret forfriskende og underholdende. Du skal koge risene, så de nemt ruller til kugler, og ikke breder sig som grød. For at gøre dette kan du tilføje lidt riseddike, som norm alt tilsættes ved tilberedning af sushi og rundstykker. Du skal også bruge en frisk agurk, krydderurter og lidt smeltet ost. Kiks er bedst taget s alt rund form. De er nemmere at putte i munden. Risene rulles til kugler, der tilsættes lidt smeltet ost, så de er inde og ikke udenfor. Grønt fint hakket. Drysset med riskugler. Derefter lægges de ud på småkager, der trykkes let, så formen bliver flad. Agurken skæres i tynde skiver. De lægges ovenpå riskugler. Det viser sig en usædvanlig portionssalat med en kiks, som kan serveres på bordet under en gallabegivenhed eller bare til middag.

Er det passende at tilberede kød

Nogle gange erstattes dåsefisk med kød. Dette er udelukkende en smagssag, så det er umuligt at sige entydigt, om det er nødvendigt at gøre det. For eksempel er svinegryderet, opvarmet og hakket, velegnet til en salatkageopskrift. Samtidig skal resten af ingredienserne ikke ændres. Du kan endda tilføje mere hvidløg for at pifte retten op. Fra dåsefisk er brisling i tomatsauce, torskelever og endda brisling i stykker ikke dårligt. Det vigtigste er at ælte godt med en gaffel for at danne en homogen masse.

Anbefalede: