Populære restauranter i Tver
Populære restauranter i Tver
Anonim

Hvor kan du spise for dem, der lige er ankommet til Tver? Nye restauranter såvel som cafeer venter på dig. Der er mange lignende etablissementer i Tver. I vores artikel vil vi se på interessante steder med god mad.

La Provincia Restaurant

Hvis du er interesseret i de bedste restauranter i Tver, så kan du med al tillid tilbyde La Provincia. Dens interiør er meget smuk. Køkkenet er varieret og lækkert. Alle retter er tilberedt med kvalitetsråvarer. Præsentationen er meget smuk. Tjenerne er venlige og imødekommende. Etablissementet er åbent fra 12:00 til 24:00.

restauranter og cafeer i Tver
restauranter og cafeer i Tver

Restauranten er meget populær blandt lokalbefolkningen. Gæster på institutionen efterlader for det meste positive anmeldelser. Besøgende sætter pris på det fremragende køkken i restauranten. Interiøret, som gæsterne siger, fængsler fra dørtrinnet. Etablissementet er meget hyggeligt og komfortabelt.

Cafe Elephant

Vi beskriver restauranter og cafeer i Tver, og vi vil også fortælle om institutionen med det interessante navn Elephant.

Dette sted bruger friske, førsteklasses ingredienser til at tilberede måltider. Alle kunder elsker denne funktion. Maden her er smuk. Atmosfæren på etablissementet er hyggelig. Cocktail menuret omfattende. Institutionen arbejder fra ni om morgenen til et om morgenen.

bedste restauranter i tver
bedste restauranter i tver

Anmeldelser om denne institution er modstridende. Nogle var tilfredse med at besøge cafeen, mens andre tværtimod slet ikke kunne lide turen hertil. Gæsterne var især imponerede over servicen.

Gubernator-restaurant

Restauranten kombinerer en karaokebar og et VIP-rum. Et godt sted at holde ferie med venner og kære. Institutionens interiør er lavet i lyse farver, i klassisk stil. Det er gennemtænkt til mindste detalje. Menuen byder på gourmetretter. Her kan du bestille banketter. Prispolitikken er loyal. Du kan bestille borde på forhånd.

billeder af tver restauranter
billeder af tver restauranter

Arbejdstider - fra 07:00 til 24:00.

Folk elsker dette sted. Først var de imponerede over det smukke interiør. For det andet er maden her meget velsmagende. De fleste af de gæster, der besøger restauranten, anbefaler den til deres venner.

Baklazhan Restaurant

Vi beskriver restauranterne i Tver og fortæller dig også om Baklazhan. Det er beliggende i centrum af byen, lige overfor Victory Park. Navnet på institutionen er sjovt, men resten i det vil være ret behageligt. Restauranten har en lille sal, som er indrettet til halvfjerds siddepladser. Aubergine-rummet er opdelt i hyggelige private zoner. Interiøret i restauranten er diskret med orientalske elementer. Der er blomster i rummet. De hjælper med at skabe en følelse af komfort.

Menuen er stedets stolthed. Den består af kaukasiske, østlige og europæiskeretter. Der er også grillkort i institutionen. Musik supplerer den behagelige atmosfære. Coverbands optræder her i weekenden. Etablissementet fungerer dagligt. Søndag til torsdag fra 12:00 til 24:00 og fredag og lørdag fra 12:00 til 2:00.

tver nye restauranter
tver nye restauranter

Baklazhan-restauranten er et andet godt sted, som byens indbyggere kan lide. Gæsterne satte pris på den behagelige atmosfære og levende musik. Retterne her er meget velsmagende, og som besøgende siger, serveres de ret hurtigt. Restaurantpriserne er rimelige. Tre personer kan spise for 2 tusind rubler.

Il Patio Italian Restaurant

Fortsætter med at beskrive restauranterne i Tver, lad os være opmærksomme på denne institution. Dette er en kæde restaurant "Il Patio". Det er beliggende i byens centrum, nær Lenin-pladsen. Etablissementet vil tilbyde dig italienske retter samt japanske rundstykker (der er mange af dem på menuen).

Restauranten serverer lækre og solide forretningsfrokoster fra middag til kl. Atmosfæren i institutionen er hyggelig, afslappet, takket være den kan du slappe af, slappe af og bare hygge dig i selskab med venner, kolleger eller familie. Restauranten glæder kunderne med profitable auktionstilbud.

tver restauranter
tver restauranter

Institutionen er åben dagligt fra klokken tolv til midnat. Fredag og lørdag ændrer skemaet sig lidt - fra 12:00 til 01:00. De fleste af de besøgende kunne lide dette sted. Meget godt, venligt personale her. Atmosfæren er behagelig, og maden er lækker.

Bourgeois

Hvilke andre restauranterEr du værdig til opmærksomhed? For eksempel "Bourgeois". Dette er ikke kun en restaurant, men også et cigarrum med et højt serviceniveau. Udvalget af alkoholiske drikkevarer her er ret bredt. Etablissementet serverer sjældne typer whisky og brandy. Et rigt vinkort vil selvfølgelig glæde damerne. Menuen fra kokken er original her. Det har retter fra både europæisk køkken og sine egne mesterværker. Også på menuen finder du unikke desserter. Elskere af russisk køkken vil nyde lækre retter.

Du kan bestille en banket i institutionen. Hallen er indrettet til halvfjerds mennesker. Det indre af dette rum er fantastisk. Selskabssalen kan bruges til firmafester og bryllupper. Levende musiklyde i restauranten: populære popmelodier, jazz, saxofonimprovisationer. Som nævnt ovenfor er Bourgeois mere end en restaurant. Her er et stort udvalg af cubanske cigarer.

tver restauranter
tver restauranter

Der er en forretningsfrokost i institutionen. Den kan bestilles på hverdage fra klokken tolv til tre om eftermiddagen. Omkostningerne ved en sådan frokost er 250 rubler. Restauranten er åben fra kl. 12.00 til kl. 01.00 og fredag og lørdag fra kl. 12.00 til kl. 05.00. Denne virksomhed er i høj efterspørgsel. Gæster siger, at restauranten er meget hyggelig, retterne er lækre. Mange besøgende satte pris på etablissementets friskbagte brød.

Lille konklusion

Nu ved du, hvilke gode restauranter der er i Tver. For klarhedens skyld er billeder af disse præsenteret i artiklen, så du kan evaluere interiøret og atmosfæren i rummet, hvor du skal slappe af. Vi håber, at beskrivelsen og anmeldelserne vil hjælpe dig med at vælge den rigtige institution.

Anbefalede: