Pitabrød i ovnen. Et par simple opskrifter

Pitabrød i ovnen. Et par simple opskrifter
Pitabrød i ovnen. Et par simple opskrifter
Anonim
pitabrød i ovnen
pitabrød i ovnen

For at arrangere en let snack eller snack til festbordet bruger de ofte pitabrød (bagt i ovnen eller blot rullet sammen). Hvad angår fyldet, kan det være anderledes. Det hele afhænger af, hvad rullen bliver klargjort til, og hvilke produkter der er tilgængelige.

Pita bagt i ovnen med skinke og grøntsager

Denne vidunderlige rulle er perfekt som forret til øl, og den kan også bruges som en separat ret. Den eneste ulempe ved denne rulle er det høje kalorieindhold. Til 2 plader tyndt pitabrød skal du bruge 200 gram ost og skinke, lidt ketchup og mayonnaise samt eventuelle grøntsager (ideelt set tomat, peberfrugt, grønt løg, persille). Disse ingredienser laver to ruller, for at forberede en skal du tage halvdelen af produkterne.

pitabrød med ost i ovnen
pitabrød med ost i ovnen

Først skal du forberede fyldet, hertil hakkes skinke tilfældigt, ost gnides, og grøntsager vaskes og skæres. Tomater - ringlets, løg og krydderurter - fint, peberfrugt - sugerør. Lavash skal spredes på bordet,spred med ketchup, læg skinke, drys med ost, læg tomater på, derefter peber, og på toppen - løg og urter. Derefter rulles det sammen, lægges ud på en bageplade, smøres med mayonnaise (du kan undvære det) og sendes til bagning. Lavash vil bruge 5-10 minutter i ovnen, hvorefter den skal tages ud, skæres i portioner. Retten er klar til servering!

Pitabrød med ost bagt i ovnen (hjemmelavet shawarma)

Fans af denne orientalske ret behøver slet ikke at købe den, hvilket risikerer deres helbred. Du kan tilberede meget velsmagende shawarma derhjemme og fra kvalitetsprodukter. Det bliver pitabrød bagt i ovnen med kød, ost og grøntsager. Til 2 portioner skal du tage 1 pitabrød, et halvt lille kyllingebryst (rå), et halvt løg, en lille gulerod, lidt hvidkål, en tomat, en kvart kop mælk, et æg og ost, s alt, peber, ketchup, mayonnaise, krydderurter.

lavash bagt i ovnen
lavash bagt i ovnen

Kyllingen tilberedes først. For at gøre dette skæres brystet fint og steges i en stegepande, smurt med eventuelt fedtstof, s alt og peber efter smag. Løg steges på samme måde. De resterende grøntsager og krydderurter hakkes fint (gulerødder og ost gnides). Dernæst deles pitabrødet i 2 dele, smøres med ketchup og mayonnaise, kød, løg, ost, grøntsager lægges ud, foldes i en stram kuvert og lægges på en bageplade. Ægget piskes med mælk, lidt s alt tilsættes og kuverter hældes med denne blanding, hvorefter de sættes i ovnen i ca. 30 minutter ved middel varme. Lækker frokost er klar. Denne shawarma serveres bedst med juice eller øl.

For dem, der ikke vil bage pitabrød i ovnen, kan vi anbefale en kold rundrulle med forskelligt fyld, såsom pølse, ost og syltede svampe. Tyndt pitabrød vil kræve 100 gram pølse (alle), ost og syltede svampe samt grønt og mayonnaise. Til at begynde med deles pitabrødet i to. Derefter er den ene halvdel smurt med mayonnaise, svampe skåret vilkårligt og hakkede grøntsager lægges ud. Den anden del af pitabrødet lægges ovenpå, også belagt med mayonnaise, derefter lægges pølse i tern og drysses med revet ost. Så ruller de en stram rulle sammen, lægger den i en pose eller i en film og sætter den i køleskabet i flere timer. Server skåret i portioner og læg på et fad pyntet med salat.

Anbefalede: